Rozvedená matka pracujúca ako opatrovateľka v Rakúsku

kitti0503
26. jún 2015

Ahojte mamičky. ...som rozvedená mám 10 ročnú dcéru bývame zatiaľ U rodičoch A ja pracujem V AT ako opatrovateľka. ..u dcery žiadny problém neni. .zatiaľ kým robím vonku dcéra je U mojich rodičoch. ..ex chodí po malú tak ako má ale sám by ju živiť nevedel nakoľko veľa pôžičiek majú A bývame od seba 30km....
Moja otázka. ...môže alebo vie odo mňa zobrať dieťa lebo robím V zahraničí? ??Už sa mi vyhráža že si mám vybrať. .dcéra alebo zahraničie. ....no úprimne napísané veľmi závidí A žiarli lebo jemu sa nepodarilo dostať sa von do Nemecka. .Má niekto skúsenosti? ???

darinka60
27. jún 2015

osobné skúsenosti nemám/známej dcéra tak chodila a rodičia sa jej starali o malú-nebol problém /,ale myslím si ,že pokial je o dieťa postarané,je zdravé ,chodí do školy,má čo jesť,nemal by byť problém....najlepšie by ti isto poradili na sociiálke soc,kurátorky,alebo nemáš nejakého známeho právnika???

jadelka
27. jún 2015

podla mna chce od teba vysoke vyzivne na malu, keby mu ju zverili do starostlivosti, kedze robis v Rakusku, samozrejme beries tam na nu aj pridavky, tie by tiez chcel, ccelkovo by si prilepsil a mal by na splatku poziciek..ked mas o malu postarane, nemal by byt problem, preco by ti ju mal vziat.

kitti0503
autor
27. jún 2015

Ďakujem vám. ...no o malú je perfektne postarané. ..c škole vyznamenana. ..Pri mne stojí. ..moju stranu drzi a nie exovi. ..V pondelok idem za kuratelou A dam vedieť čo bolo ako to dopadlo. ..Možno to bude aj pre iné mamičky Dobré. ..

kitti0503
autor
1. júl 2015

taak mamičky a som tu....netrebalo ísť ani za kuratelou...volala som advokatke ktorú som mala na sude v BSM..a odpoved znela:Pani zbytocne sa rozculujete..nereagujte nanho ani nechodte nikde počkajte kým to on podá a potom mi dajte vedieť..kludne robte vonku v zahraničí kolko chcete..ak je zverené vám dieťa nie je o čom sa baviť....oki pani advokatka 😀 😀 😀