Ahojte. Momentálne sme celá rodina vo VšZP, rozmýšľam nad prestupom do dôvery, nakoľko v kuse je nejaký problém, že nemajú zazmluvnené niektoré nemocnice, najnovšie detskú fakultnu nemocnicu v Košiciach. Ste v dôvere spokojní? Ďakujem za odpovede.
@lilizzachy prepoistit...
@hladamematku aj som rozmyslala chvilu, kam si ich prepustila 😅
@lilizzachy spokojna od roku 2007
@lilizzachy Spokojnosť aj pokiaľ mám preventívku u zubára hradia mi to. Napríklad za niečo by som zaplatil bez toho 60 eur. Tak zaplatím 30 zvyšok doplácajú. Niečo človek vdaka tomu ušetrí.
V dovere je fajn kym ste zdravi, ale pri onko ochoreniach alebo chronickych je istejsia vszp. Preto su media plne vszp, lebo je predmetom predvolebneho boja. Asi netreba hovorit, kto vlastni media…
Už sme tam 7 rokov a som spokojna
@lety17 mám 3 chronické ochorenia, nikdy som nemala žiaden problém vybaviť liecbu, dokonca ani nad úroveň štandardu
My sme celá rodina v Dôvere a veľká spokojnosť (nikdy nebol s ničím problém).
Aj prístup je dobrý keď niečo treba riešiť, či už na pobočke alebo na infolinke.
@lety17 vsetko preplatia, aj doplatky, dokonca z budgetu jedneho clena domacnosti si vies uhradit svoje ked minies 300€ za doplatky
ja mám tiež na pláne isť preč zo všeobecnej v kuse má nejaké kauzy.Nič sa u nej nedá aj nás sused má rakovinu nechceli mu preplatiť tiež je vo všeobecnej u nich liečbu že vraj nieje kategorizovaný ten liek nechcú mu ho schváliť ani na výnimku už aj v telke boli ale u iných sa dalo.Mne sa tak zdá že v kuse majú na všetko iba samé výhovorky.Tak si platí za ten liek čo mu pomáha zo svojho každý mesiac 4000 eur.Všzp má v poslednej dobe viac nevýhod ako výhod.Len teraz romýšlam bud dôvera alebo union
@lilizzachy celá rodina sme v dovere a nemám v pláne ju zmenit
@lilizzachy my sme cela rodina v dovere a sim spokojna, zatial nas ziaden lekar neodmietol ani nic podobne. Je ale pravda, ze sme neriesili nejake zavazne a komplikovane diagnozy.
@liusa82 vzsp preplaca najviac onko liekov. Zrejme mu ho neschvalili, lebo nesplna kriteria (vek, stav, diagnozy...) a to by nesplnil ani v inej poistovni. Ale skusit samozrejme moze.
Moja skúsenosť:Dôvera nepreplaca drahe onko lieky.VšZP mi 495 eur /30 tbl.preplatila.V BA som bola v nemocnici,pani mala s pľúcami problémy,sa dala prepoistit do VšZP kvôli liekom, ktoré dôvera nepreplatila.
@misienka123 presne, sukromne su fajn ak si zdrava, pripadne bezne choroby. No ak vyskoci nieco vazne tak smola. Ale tie Bory by mohli doriesit, myslim,ze vela ludi odide koli tomu.
@lilizzachy za mňa union topka muž odchádza z dôvery lebo mu nechcú preplácať zuby
Hascakovi chces dobrovoľne napchať vrecká?
@zuzinka888 Bory sú hascakove,čiže tam sa nič nedoriesi,pôjdeš na cash. Hascakovi do vrecka.
@lilizzachy hodinu dozadu som sa rozhodla prepustiť celú rodinu my zase pre Bory sme nahnevani