Ročné vyúčtovanie za energie

mamulik10
21. aug 2018

Dobry den. Prosim Vas o nazor. Vlastnim zo sestrou chatu. Obe sme majitelky. Energie platila moja stara mama. Po smrti dedka. Do vtedy stary otec. Ide o to ze zijem v zahranici. A sestra s ktorou mam zle vztahy na cierno prenajimala nehnutelnost bez mojho vedomia. Neplatila naklady spojene s uzivanim chaty. A teraz prisiel nedoplatok skoro 3000e za vodu a nehovorim co este pride. Prosim Vas da sa voci tomu nejako branit? Sudne? Ci budem nutena niest nasledky za sestru? Aj naptiek tomu ze som nehnutelnost nevyuzivala a som 2 roky mimo Slovenska? Dakujem

dominika6
22. aug 2018

@mamulik10 to je tak strašný problém oznámiť sestre že ked sa nabalila na nájme nech si zacvakaká náklady? na koho meno sú energie napísané?

fefe123
22. aug 2018

3000eur za vodu? to je teda dosť, to si neviem predstaviť, čo robili s tou vodou.... záleží od toho, na koho je napísané voda a ostatné energie... ak nezaplatí sestra, a je to napísané na ňu, tak to pôjde exekutorovi a potom buď zaplatí alebo jej niečo zabavia, ak nevlastní nič iné ako chatu, tak zablokujú tú....