Dobry den. Prosim Vas o nazor. Vlastnim zo sestrou chatu. Obe sme majitelky. Energie platila moja stara mama. Po smrti dedka. Do vtedy stary otec. Ide o to ze zijem v zahranici. A sestra s ktorou mam zle vztahy na cierno prenajimala nehnutelnost bez mojho vedomia. Neplatila naklady spojene s uzivanim chaty. A teraz prisiel nedoplatok skoro 3000e za vodu a nehovorim co este pride. Prosim Vas da sa voci tomu nejako branit? Sudne? Ci budem nutena niest nasledky za sestru? Aj naptiek tomu ze som nehnutelnost nevyuzivala a som 2 roky mimo Slovenska? Dakujem
3000eur za vodu? to je teda dosť, to si neviem predstaviť, čo robili s tou vodou.... záleží od toho, na koho je napísané voda a ostatné energie... ak nezaplatí sestra, a je to napísané na ňu, tak to pôjde exekutorovi a potom buď zaplatí alebo jej niečo zabavia, ak nevlastní nič iné ako chatu, tak zablokujú tú....
@mamulik10 to je tak strašný problém oznámiť sestre že ked sa nabalila na nájme nech si zacvakaká náklady? na koho meno sú energie napísané?