Ahojte,čakam kedy ma zavolaju na posudok koli invalidnemu dochodku,som onko pacient a marodím uz rok,teraz v aprili dostanem posledne nemocenské dávky a na dalsi mesiac ostanem bez penazi...mali by ma volat na ten posudok a rozhodnut o invalidnom dochodku,lenze nakolko je situacia okolo koronavirusu taka aka je neviem ci posudky teraz robia...bojim sa totiz ze ostanem celkom bez penazi nakolko moj stav mi nedovoluje vratit sa do prace a mam strach ze koli korone sa vsetko este viac posunie... nieste tu niektora co robite v socialnej poistovni a vedeli by ste mi povedat ako to teraz prebieha?Dakujem🙏😉
@hutch17 Ďakujem za info...mna este nik nevolal ale cakam kazdu chvilu lebo uz pomali trištvrteroka mam podane tak uvidím,snád sa to pohne...inak nie zly napad ze robia bez ziadatela v tejto situacii👍
@zdychavska ja len na margo tvojho "bojim sa totiz ze ostanem celkom bez penazi" -- radsej si urob fin.rezervu, lebo schvalovanie a opletacky okolo toho trvaju dlho. Aj ked ti to spatne doplatia, vypadok tam budes mat.
Pred niekoľkými dňami telefonovali dcére. Posudzovali v neprítomnosti.
@aniele Ďakujem pekne za informaciu🙂
@zdychavska ahoj, som tiež onko pacient a čakám na posúdenie, neviem odkiaľ si, ale v Bratislave teraz robia posudky bez prítomnosti žiadateľa, len na základe dolozenych lekárskych nálezov a záznamov, volali mi, či s tým súhlasím, inak by som dostala termín až po korone, čiže bohvie kedy