Reklamácia v kaderníctve

9. jún 2022

Dá sa reklamovať v kaderníctve? Ako? Mám dlhé blond,chcela som zjednotiť farbu..no hroza! Odtieň do žltá a vidno rozdiel pri korienkoch a ostatné ..ako postupovať?

stanusenka
9. jún 2022

Nebolo to vidno už kaderníctve? Treba sa rovno tam spýtať myslim si... Každá sa rovno spýta, či je zákazníčka spokojná🤷 mne keď sa niečo nezdalo robila to hneď na mieste... Úpravu

zoro9836
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
autor
9. jún 2022

@stanusenka hneď na mieste asi nezmení farbu ..

deti95060810
9. jún 2022

reklamovať? no ak ti budú rozumieť ovšem....
tento problém som mala pred 2 týždňami... kaderníctvo v MT. vlasy mi upravovala mladá ukrajinka ktorá mi absolutne nerozumela. aj som jej povedala že to nie je to čo som chcela... dáma len krčila plecami , vôbec nič mi nerozumela... viac tam nevkročím...znechutená som odišla. riadne dogabaná...🙄

97tomi
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
autor
9. jún 2022

@deti95060810 ona bola slovenka aj som jej povedala že nič moc ale dieťa mi dole plakalo nemala som čas ...keby to bolo do 50€ neriešim ale 110

autor
9. jún 2022

@97tomi je to pár hodin,pýtam sa preto ako postupovať! Ešte sa mi to nestalo ale toto je moc

97tomi
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
deti95060810
9. jún 2022

tak to si zacvakala poriadne... u mňa to bolo pár e...

matabb73
9. jún 2022

Ja som bola. Jednu stranu som mala dlhsiu a strih mi upravila.

matabb73
9. jún 2022

Za tu sumu by som to išla reklamovať. Farbou si nie som istá, ale to; že ti nazafarbila končeky je chyba. Ak sa to nedá opraviť, pýtala by som si späť časť zaplatenej sumy.

autor
9. jún 2022

@matabb73 ona ich zafarbila len nie je jednotná farba

edien
9. jún 2022

@deti95060810 nie náhodou salón v jednom OC?

deti95060810
10. jún 2022

@edien hej... v Galerii

autor
10. jún 2022
deti95060810
10. jún 2022

nie, MT...

edien
11. jún 2022

@deti95060810 ja som tam nechala prosím pekne 106€ ...hustý blond melír,chcela som to natonovat do studená a odišla som dozlata...klasika. Kúpila som si dole v DM fanola no yellow a vypadam ako človek. Ešte tam v salóne to vypadalo ako tak,no keď som došla domov skoro ma..ale toner mi dávala 2x,hneď som jej povedala že sa mi to nepáči. Bola som tam 4,5h🤦nefarbila má Ukrajinka,ale keď som tam volala ze sa chcem objednať tak mi to zdvihla ona a ako nevedela som sa dohodnúť tak nakoniec dala mobil inej kaderke. Ale aj tak je to lepšie ako v tulipe..tam naj kadernícky odišli sa mi vidí ze obe na materskú a keď som tam bola vyše roka dozadu naposledy mala som ombré a chcela som na tie riadne odrasty pár pásikov meliru a ona mi na drzovku povedala že to nie,že to ona nevie🙈tak som si dala aspoň toner rose blond za 35€ ktorý sa vymyl úplne presne po 3umytiach. Nikdy tam už nepachnem

stanulienkat
11. jún 2022

Chod reklamovat. Ked neopravi, tak pytaj cast penazi spät, na zaplatenie opravy v inom kadernictve.