Reklamácia už položenej plávajúcej podlahy

17. feb 2021

Máte niekto skúsenost? Ani nie mesiac co sme polozili novú plávajúcu podlahu. Je sivo-biela teda vsetko tmavšie je na nej hned vidno. Minuly týzden som si vsimla z nej odlupnute, hovorím si, ze jedna malá štrbinka nevadi. Ale za pár dní ďalšia, dnes ďalšie dve. Takze to uz nebude náhoda. Pokladal nám ju majster ktorý nám aj celej rodine uz roky všetko robi, pokladal nám nejednu podlahu a vždy dobre az na tuto. Preto som si istá, ze tá podlaha je vadna. Len si neviem predstaviť ako takáto reklamacia prebieha, keby mi to aj uznali, znova práca ktorú treba zaplatiť, nehovoriac o tom ze ju mame v celom byte....

anjelicek26
17. feb 2021

Sla by som cez poistenie domacnosti, spravia ti znalecky posudok skody (a aj cim to je - vada materialu).. Rovnako ako vsetko ine, ak kupis nekvalitnu podlahu, vela nevydrzi...kto ju vyberal?

viestta
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
autor
17. feb 2021

@anjelicek26 ta podlaha nebola vôbec z tých lacných, kto mal vediet ze práve tato bude nekvalitna lebo podla ceny by som to nepovedala. No cena nie je vždy zárukou kvality,bohužiaľ. Ani som netusila, ze taketo niečo sa da riešiť cez poistenie domácnosti. Akoze myslíš, ze mi preplatia novy podlahu ked mi neuznaju reklamáciu alebo ako?

autor
17. feb 2021

@viestta no ved toto je to najhoršie, vymienat to, znova nabytok prekladat, dvere vypantovat, máme malé deti o to je to komplikovanejšie. Plus robota ktorú mi asi nikto nepreplati.

viestta
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
anjelicek26
17. feb 2021

Reklamacia zahrna aj komplet pracu... takze vymena na ich naklady. Poistenie domacnosti ti pomoze s analyzou chyby, ak by sa nejako velmi vzpierali, ze ste si to poskodili sami... oni maju odbornikov v poistovni dobrych na to a ten servis ti prinalezi.

autor
17. feb 2021

@anjelicek26 ok, ďakujem

nika11103
17. feb 2021

Joj prečo tu píšete niektorá take strašne bludy ? Že reklamácia zahŕňa komplet prácu ? Ak by aj firma uznala ich chybu, jedine, čo urobia, je výmena alebo vrátenie peňazí za zlu podlahu ... ostatok je vždy na spotrebiteľovi, ak sa teda samozrejme bavíme o klasických firmách na SVK ... je to slovo proti slovu ako bolo s podlahou zaobchádzane, malé deti vedia narobiť šarapatu aj s tou najkvalitnejšiu podlahou či laminatkou . Každopádne držím palce nech to dobre dopadne ❤️

renatatok
15. júl 2024

@anjelicek26 dobry den, my riesime momentalne rovnaky problem s podlahou. Viete mi prosim napisat ako presne to funguje s tym znalcom cez poistenie domacnosti? Neviem si realne predstavit ako mam kontaktovat poistovnu. Dakujem 🙂
@anjelicek26