Ahojte. Rada by som sa Vas opytala ci mate niekto skusenosti s reklamaciou topanok, ktore som zakupila v predajni ccc. Islo o kozene topanky, pani pri pokladni mi okamzite ponukla doplnkovy predaj - krem na kozene topanky. Zobrala som ho, mam to tym padom spolu na blocku. Pani mi odporucila, ze si ho mam nanasat na spicku topanky aby sa leskla. Vyskusala som a na spicke svetlohnedych hnedych topanok som mala skoro cierny flak, nanasala som podla instrukcie predavacky.. Topanky su komplet znicene. Samozrejme som isla do predajne aby mi vratili peniaze za znicene topanky, no "udajne" to musi ist cez reklamaciu. Veduca predajajne hovori ze som to nanasala zle, po vyzvani nech mi ukaze na konkretnej topanke ako sa to ma robit uz odmietla. Zrazu z nej vypadlo ze ona by si taky krem na topanky ani nedavala :D Je to sice vada ktoru som si sposobila sama ale na zaklade odporucani predajcu. Co s tym? Dik (sorry za zdlhavost prispevku a chybajuju diakritiku)
zialbohu, reklamacii sa nevyhnes. a zelam pevne nervy, poliaci su v tomto hajzli spinavi. ja preto zo zasady ziadnu polsku obuv ( a ani nic inepolske, pokial o tom, samozrejme viem) nekupujem.
Ja nemám osobnú skúsenosť s touto predajňou, ale neter tam skoro prišla o nervy, ked reklamovala obuv. Nepočula som na nich nič dobre. Držím päste.
@nasrdena ak sa reklamacii nevyhned a neuznaju ti ju skus obchodnu inspekciu alebo im zavolaj a skus sa poradit
Dakujem za rady...
jasne, že to reklamuj a žiadaj peniaze s5...
@nasrdena ziadna reklamacia... ale ziadaj okamzite vratenie penazi. Ak nevedia, ktory krem na co, tak nech tam nepredavaju... neuveritelne.