Reklamácia obuvi

ahoj2
20. nov 2014

Dobrý deň.
Kúpili sme halovú obuv synovi na futbal. Dňa 12.11 prišli, dňa 15.11 ich prvýkrát obul a hral futbal. Po futbale sme si všimli, že je čast povrchu odlepená, ihneď som kontaktovala predajcu, či je možné tovar vymeniť/reklamovať. Do emailu som uviedla fotku poškodenia, nato oni odpísali, že to nieje chybou výroby, vraj je to nesprávnym použitím. Len tak sa niekto pasuje do role znalca a podľa fotky predajca určí presne o čo ide 😀 😀 Obdržala som tiež emaily a hovory ohľadom toho, kde mi hovorili, že keď im to pošlem na reklamáciu a mne ju neuznajú, takže si budú nárokovať všetky výdavky na odborné posúdenie a právne služby spojené s vybavením a že to už nebude 60 Eur ale omnoho viac.
Viete mi niekto prosím Vás poradiť ako postupovať?

ahoj2
autor
20. nov 2014

Taktiež mi uviedli v emaily, že sa tešia na občiansko právny spor.

pupavka123
20. nov 2014

@ahoj2 nenechaj sa hlavne zastrasit,pravo je na tvojej strane...takze nejake bububu neber do uvahy

draik
20. nov 2014

Podajte reklamáciu. Predajca ju môže zamietnuť len na základe odborného posúdenia, ktorého náklady znáša sám.

ahoj2
autor
21. nov 2014

Ďakujem pekne za odpovede. Nevie mi ešte niekto poradiť reklamačný list, pretože je to moja prvá reklamácia(takže sa v tom nevyznám) a oni na stránke žiaden neuvádzajú.