Reklamácia farbičiek -majú slabú stopu

16. mar 2021

Prosím vás, ma s týmto niekto skusenost? Farbicky sa nedajú reklamovať? Nevzťahuje sa na nich rovnaký zakon?
Farbicky stali 9eur!!! 8ks, a majú uplne slabú stopu. Odpísali mi, ze keď už boli otvorené a vyskúšané, tak sa nedajú vrátiť???
Vyzna sa tu niekto v tomto? Nemám rada, keď mi dôjde nekvalitný tovar za nie male peniaze.

kataina
16. mar 2021

neviem poradiť, ale predsa ked ich neotvoríš a nevyskúšaš, tak nemôžeš zistiť tu chybu čo reklamuješ. To bolo cez e-shop?

autor
16. mar 2021

@kataina ved práve. Ano. Zdá sa mi, ze keď som niekedy kupovala farbičky v obchode, pani predavačka mi ukazovala akú stopu majú na papierik.

hipuska
16. mar 2021

Mne sa zase toto stáva s pastelkami. Neustále lamajuce sa

autor
16. mar 2021

@hipuska ja odporucam značku stabilo. Ostanem uz len pri tej značke a žiadne experimenty. Na týchto blbych farbickach sa mi pacil dizajn 🙄

ivana.natasha
16. mar 2021

A reklamoval ste alebo chceli vrátiť? Lebo v tom je rozdiel. Reklamovať môžete aj rozbalený tovar. Vrátiť môžete iba tovar nepoužívaný, pôvodne zabalený-čiže tovar čo má 100% predajnú cenu. Len teda neviem, ako je to s farbičkami, či sa dá dokázať či slabo píšu. Teda ak ste nakupovali cez internet.

katikaba
16. mar 2021

Ja som reklamovala Faber Castel a vratili mi peniaze

hipuska
16. mar 2021

Veď práveže to sú tieto. Tiež nie sú najlacnejšie

diana999
16. mar 2021

Kto kúpi za 9e farbičky?? Obyčajne uz nestačia?

jaskolka
16. mar 2021

@diana999 možno pani sa nejako profesne zaoberá kreslením, dizajn,navrharstvo, alebo niečo také, tak potrebuje kvalitu

autor
16. mar 2021

@diana999 😅 stabilo stáli 17eur
Skoda ze nepoznáte kvalitu

autor
16. mar 2021

@ivana.natasha ved práve, ako reklamujem
@katikaba tiez si myslim, ze mali by vrátiť peniaze

Kašlem na to asi. Nechce sa mi s nimi naťahovať

duduska25
16. mar 2021

@hipuska ja kupujem za 13 eur. Ale dcera si ich vazi a strazi ako oko v hlave. My mame radi Faber Castel. Dobra kvalita a pigmentacia. Takze inak stoja ako pastelky z pepca napriklad

simca06022011
16. mar 2021

Daju sa reklamovat, nie vratit. REklamovat mozes cokolvek. COKOLVEK. CIze aj otvorene ceruzky, ktore nekreslia ako maju, reklamaciou sa musia zaoberat.

diana999
16. mar 2021

Preboha

belllinka
16. mar 2021

@diana999 stabilo stoja aj 12 eur a ano, kupujem iba tie 🙂 S nejakymi za par centov sa to ani neda porovnat

maciatkolulu
16. mar 2021

@diana999 my musíme do školy easy štart a to je hore dolu za 15 eur

autor
16. mar 2021

@simca06022011 dakujem za info

@belllinka presne tak

Dakujem

jankapepe
16. mar 2021

https://www.megaknihy.sk/romany-poviedky-novely...

A to ste kde kupovali??? Takáto mega sada stojí necelých 11€
Tie menšie balenia sú o moc lacnejšie.

autor
16. mar 2021

@jankapepe ďakujem. Skvela mega akcia. Ja tieto farbičky potrebujem pre 1,5r dieta, ktoré potrebuje SPECIALNE
Nevie vyvíjať tlak na graficky materiál. Farbicky musia mat takú stopu, aby s nimi zvládlo maľovať aj dieta.
https://www.megaknihy.sk/romany-poviedky-novely...

autor
16. mar 2021

@jankapepe z tej stránky objednávam často, majú super ceny

belllinka
16. mar 2021

@jankapepe tak je aj rozdiel, ci su tenke alebo hrube trojhranne
https://www.juniorpapier.sk/farebne-ceruzky-tro...

jankapepe
16. mar 2021

No neviem či akcia 😁 mne totiž Google ani drahšie ako 13 € nenašiel 🙃
Ale áno jasné ceny sa menia...Tá pôvodná cena je všade vysoká ale reálne všade stoja menej.

autor
16. mar 2021

@jankapepe ok nabudúce sa pri kúpe poradim s tebou 😉

jankapepe
16. mar 2021

Stsbilo su dobre pastelky. Ja mám rada ja maped. Tiež krásne kreslia.

jankapepe
16. mar 2021

K téme: vrátiť použité nemôžeš. Môžeš reklamovať. Ak boli objednané cez net, budú žiadať ich zaslanie spolu s reklamačnym formulárom. Poštovné platíš ty. Mne by to za to nestálo 🙂

autor
16. mar 2021

@jankapepe ďakujem veľmi pekne za rady

potvorka88
17. mar 2021

Mne sa osvedcili bruynzeel. Krasne syte farby. Su sice z drahsich ale uplna spokojnost

simca06022011
17. mar 2021

No a ake farbicky si to vlastne kupila?

autor
17. mar 2021

Tieto. Su hrozne. Aj pečiatky su od nich hrozne.

autor
17. mar 2021

Sory, dolu hlavou , ups