Baby ktore sa vyznate nikdy som este neriesila PNku potrebujem poradit brat bol v piatok pobede nahle hospitalizovany na psychiatrii,dnes je koniec mesiaca,dnes sa mi maju ozvat z psychiatrii co ako,no ja potrebujem riesit jeho PN zobrali ho 50km od nas ,vystavia mu dnes PNku?a este aj zajtra?nech tam nechodim na 2krat musim zhanat auto kedze nemam dakujem
pn vedia vystavit tusim 3 dni dozadu...takze ano, mali by dnes vediet vsytavit od piatka.
Vystavia PN od piatku dnes je koniec mesiaca,on tam bude dlhsie od zajtra zase ma pytat PN ci papier na tzv.peniaze?on tam bude asi 2 az 3tyzdne
ale prvych 10dni plati zamestnavatel. takze.. ale samotna lekarkamusi vediet ako to chodi a vysvetlit vam.
Skus tam zavolat a poprpsit ich, aby mu vystavili PN od piatku. Teraz kedze je kovid tak to mozes priniest aj neskor. Aspon si myslim, lebo aj muz mal kovid zrovna tak ze mi karantena konvila tretieho v mesiaci. V praci o tom vedeli a on uz potom len dolozil papier o PN. Hlavne aby to mali na socialke. Zaniest to mozes aj neskor.