Prosím o radu kde si dať namontovať ťažné na auto.

mamickatanicka215
3. júl 2018

Ahojte,
potrebujem poradiť ohľadne montáže ťažného zariadenia. Chcela by som kúpiť nosič na bicykle, ale bol mi odporučený nosič na ťažné nie na strechu. Chcem chodievať s deťmi na výlety a manžel nie je stále k dispozícii. Nemáme však ťažné. Neviete kde montujú? Tiež nechcem aby mi zničili auto nejakým škaredým zásahom do nárazníka. Tiež ak by ste vedeli cenu. Som z Prešova. Ďakujem Vám krásne žienky.

mamickatanicka215
autor
3. júl 2018

Na internete som našla v okolí PO Autocar - Ťažné zaradenia. Nemáte s nimi niekto skúsenosti? Ako dlho im tam musím nechať auto.

vanilkavan
3. júl 2018

My sme z KE a nám doporučili firmu z Prešova, kde sme si nakoniec aj dali ťažné namontovať. Neviem teraz ako sa volajú ale keď sa prichádza po diaľnici do Prešova z KE tak je to na ľavej strane. Už tam sídlia dlho.

mamickatanicka215
autor
3. júl 2018

Ďakujem za odpoveď to je ten Autocar čo som našla. Skúsim tam zavolať. 🙂))

eliska13
8. júl 2018

@mamickatanicka215 a nechceš to riešiť ináč?my máme stojan na bicykle na zadný kufor a často ho využívame a inštalácia je jednoduchá.Mne sa zdá zbytočne a drahé kvôli tomu montovať tazne

mamickatanicka215
autor
9. júl 2018

No už som bola v tom autocare a oni mi odporučili zas to ťažné. Že v prípade keď máš na zadných dverách tak je tam veľká zátaž na pánty a že by mohlo dôjsť k škrabancom (manžel by ma veľmi nepochválil) :D Takže nakoniec si dáme namontovať to ťažné plus nosič. Ťažné využijeme aj na vozík potom v budúcnosti.
Ale ďakujem za radu. 🙂)))