Ahojte,
potrebujem poradiť ohľadne montáže ťažného zariadenia. Chcela by som kúpiť nosič na bicykle, ale bol mi odporučený nosič na ťažné nie na strechu. Chcem chodievať s deťmi na výlety a manžel nie je stále k dispozícii. Nemáme však ťažné. Neviete kde montujú? Tiež nechcem aby mi zničili auto nejakým škaredým zásahom do nárazníka. Tiež ak by ste vedeli cenu. Som z Prešova. Ďakujem Vám krásne žienky.
My sme z KE a nám doporučili firmu z Prešova, kde sme si nakoniec aj dali ťažné namontovať. Neviem teraz ako sa volajú ale keď sa prichádza po diaľnici do Prešova z KE tak je to na ľavej strane. Už tam sídlia dlho.
Ďakujem za odpoveď to je ten Autocar čo som našla. Skúsim tam zavolať. 🙂))
@mamickatanicka215 a nechceš to riešiť ináč?my máme stojan na bicykle na zadný kufor a často ho využívame a inštalácia je jednoduchá.Mne sa zdá zbytočne a drahé kvôli tomu montovať tazne
No už som bola v tom autocare a oni mi odporučili zas to ťažné. Že v prípade keď máš na zadných dverách tak je tam veľká zátaž na pánty a že by mohlo dôjsť k škrabancom (manžel by ma veľmi nepochválil) :D Takže nakoniec si dáme namontovať to ťažné plus nosič. Ťažné využijeme aj na vozík potom v budúcnosti.
Ale ďakujem za radu. 🙂)))
Na internete som našla v okolí PO Autocar - Ťažné zaradenia. Nemáte s nimi niekto skúsenosti? Ako dlho im tam musím nechať auto.