Dobrý deň je tu niekto kto sa vyzna v bankovníctve a bol by mi ochotný poradiť. Vďaka
@slnieckoevka jedna sa o to že následkom zlých informácii priamo v prima banke mi pracovníčka xrušila terminovany vklad a prišla som úrok cca 100€.
@slnieckoevka píšem ti IP
@slnieckoevka ja som robila aj v Primabanke...môžeš napísať sťažnosť al bude to len tvrdenie proti tvrdeniu - zmluva nepustí....
@slnieckoevka podpisovala si zrusenie?
@slnieckoevka ono je to tazko, ale ked tam pojdes, treba osobne a tam to riešiť s nou, aj s nadriadenym. Len aj ona to musi priznat, ze pochybila a moozno by sa s tym nieco vedelo spravit (tiez som z banky, takze sa to da) no len to treba riesit hned
Dobrý večer. Prosím vás mám otázku. Neviem ci môžem položiť otázku aj tu 🙄. Zobral som si pôžičky. Nestihal. Som po čase platiť. Tatrabanka mi dlh predali spoločnosti mcga. Ta spoločnosť mi poslala postov list že predvianočná ponúka ktorá platí len do 20.12.2019.ze ak zaplatím z dlžnej sumy len 30 percent tak mi bude odpustenia celá dlžná sumaa. Je jednoduchšie si zohnať pri tej dlžnej aktuálnej sume 2000e a zaplatiť to ako platiť 5000e..le.ci to je pravda. Prosím neviete mi niečo otom povedať? Ak ja pošlem tých 2000 že či naozaj mi môj dlh vynuluju alebo ci náhodou za pár mesiacov mi neposlu že treba zaplatit úroky. Nemal stým už niekto skúsenosť?
18 rokov v bankovníctve, kľudne napíš