Ahojte, mám takú otázku, som už nejaký čas PN. A keďže mám doma viac času teraz, idem si urobiť jeden kurz individuálne online mal by trvať cca 3 hodiny jeden deň. Je to na používanie jedného programu. Moja otázka znie: myslite že bude problém s preplatením tohto kurzu cez UP keď som PN?
Na UP mi povedali: prihláste sa na kurz, a potom prist s FA a podáme žiadosť o preplatenie. Ale teraz mi vŕta v hlave či to nebude problém, tá moja PN.
Ďakujem, ak by sa s tým nik nestretol prevolam zas na UP
Akože, to čo je zas za onu na tom UP, jasne mi povedala prihlásiť sa zaplatiť, a potom prist 😤
tak to vám povedala riadnu somarinu...ze mate si kurz zaplatiť a potom žiadať o preplatenie, to na akom urade??
Ak chces mat kurz cez uvedeny prjekt preplateny najskor sa musis evidovat ako ZAUJEMCA O ZAMESTNANIE, nasledne si najdes kurz o ktory mas zaujem, zistis si zaciatik kurzu a potom pojdes na upsvar po tlaciva ktore musia byt vypisane, povrdene a dolozene n urad 21 dni pred terminam zaciatku kurzu, po schvaleni a uspesnom absolvovani kurzu ti naklady preplati urad.
Ďakujem baby za odpoved! Áno dnes som tam bola opäť, už za kompetentným pracovníčkami , a teda mali ste pravdu
Ja som taká vytočená! Mne ten kurz neschvalili, doložila som papiere včas aj s prílohami čo trebalo. Pred týždňom som sa bola opýtať ako je tom moja žiadosť, úradníčka ma ukludnila že sa nemám čoho báť že vaša žiadosť je schválená že sa mi do týždňa ozvú. Dnes tam volám = žiadosť zamietnutá. Zevraj je vysoká cena kurzu ( 700€ / 3dni/ po 6hod na deň) Vybavila som si ubytovanie, poriešila som syna na 3dni. Proste fakt som smutná z toho. Mesiac som tam chodila riešila to. Neviem no nechcem byť negatívna ale no… Celý čas som v kontakte s interiérovým štúdiom čakajú na mňa lebo berú len 3ludi max. Fakt veľmi som sa tešila, treba mi to, potrebujem pracovať. Nechápem to celý čas malý tu sumu pred sebou. Prišlo mi to tak že sa na to vykašlali. A záver telefonátu mi pani povedala že si mám žiadosť poslať ešte raz.
@danielacececova ma priznanie nie je pravny narok a ano nechvaluju vsetko co sa poda, ale teda to povedia, ze je schvalena a potom volaju, ze nie je je ozaj zvlastne.
@danielacececova a vieš čo spravili mne? Tiež som mesiac behala, mne síce schválili, no kurz neotvorili, takže všetko k ničomu. Tiež som úplne znechutená.
Mne schválili, už mám všetko doma, za 2 dni komplet hotovo
Mne povedali ze to musí byť 21 pred začiatkom kurzu. Kedy si treba podat papiere