Problém s vložkami na predpis a barlou

macickaandy
1. aug 2022

Mama má vložky na predpis kvôli moču. Vždy som volala na gynekológiu a oni jej poslali recept do lekárne. Ale potom som išla do nemocnice a oni predpísali na pol roka. No mama nedostala za júl, lebo tam neni žiadny recept.- Ale sestrička tvrdí, že recept je od marca- Tak ako to riešiť? V lekárni že od januára. A to čo som tu riešila s tou barlou. Ona ten príspevok dostávala ešte keď som ja bola malá,(teraz mám 30) tak asi to len nezrušili, ale kebyže teraz dostane barlu, tak by už nedostávala, ako ste písali., No doktor ju poslal na chirurgiu, Ale ona nemôže dlho sedieť, potom neni schopná ničoho. Bola tak raz v banke a nezvládla sa ani podpísať. Teta radí, že si má kúpiť v obchode. Ale bude je aj ďalej ten príspevok chodiť?

nwnw
1. aug 2022

@macickaandy to nie je na barlu, ale na opotrebovanie satstva (tak to bolo kedysi).
S tymi vlozkami sato menilo,babka tiez ma problem. Teraz jej predpisal obvodny ale konkretny typ a sa podrz v jednej lekarni vydali o jeden balik menej a ine.. 😀

janikk54
1. aug 2022

no tak to je fakt sila. cloveku takyto prispevok vie velmi pomoct, keze v niektorych pripadoch je to teda az moc nakladne a nie kazdy si to len tak zo svojho rozpoctu nemoze dovolit

macickaandy
autor
1. aug 2022

tak chyba bola v tom, že uviedli zlé meno doktorky.
@nwnw