Manzel je evidovany na urade prace, chodi sa pravidelne podpisovat. Ale, koncom novembra si nasiel v schranke listok na doporucenu zasielku z uradu prace. Bol vsak prekvapeny, lebo datum podania tam bol pred tyzdnom. Nechapem, ako sa to stalo, vacsinou je doma, a ked sme neboli, tak mala postarka vhodit listok v ten isty den, nie? No nic. Na listku bolo napisane, ze list bude ulozeny na poste 18 dni. Tak v ten isty den utekal na postu. A tam, prekvapko 😠 😠 😠 . List bol uz vrateny naspat, ze v PC maju zapisane, ze list bol drzany na poste len 5 pracovnych dni. Manzel sa ohradil, ze 1, listok dostal az teraz po tyzdni, 2, na listku je napisane, ze bude uschovany 18 dni. Ona len pokrcila plecami, ze s tym nemoze nic robit, ze manzel ma ako doklad ten listok.
Takze este v ten den utekal na urad prace k svojej uradnicke. Ona vraj o nicom nevedela, nemala v papieroch ziadny list pre neho. On jej to vysvetloval, co sa stalo, ale ona furt svoje, ze to mu mohol niekto iny poslat z uradu...no a manzel uz nevedel, co dalej urobit. Ja by som sla za veducou, alebo by som to aspon ziadala zapisat do zapisnice, ci inde...no co uz...
A samozrejme, teraz v piatok mu dosiel list, ze kedze sa v polovici decembra nedostavil na urad prace, tak ho vyraduju 🙄 🙄 🙄 A on bol u tej svojej uradnicky na zaciatku decembra, takze keby mala info o tom, ze je pozvany, tak sa toho mohol zucastnit...proste na nervy...
Zase teda nabehol k svojej uradnicke. Teraz uz ten papier s pozvankou mala. Tak len urobili zapis, ze manzel sa ohradzuje. Teraz mu pride list o vyluceni, a potom sa moze odvolat. Mam teda riadne nervy, lebo fakt za to nemoze.
Neviete mi poradit, ako by sa to dalo vyriesit?
adri nepotesim ta, ale v rukach nemate nic, z pohladu uradu sa nedostavil ked mal a dovody ich nezaujimaju
1 najskor mal na poste podat staznost na postarku a vypytat si zapis /to by bol doklad ze chybu urobila dorucovatelka a nie ze on si nechcel prebrat list, pretoze listok ktory mate je nic/,..2 ked bol za uradnickou mal si pytat tiez zapis, ze tam bol, ze nemala ziadnu pozvanku a ze jej vysvetlil list,../
roky pracujem na urade a vsetko len na protipodpis, dolezite veci na papier a podpisat, som sa poucila a to su kolegyne, takze "stranke" odskriepia aj nos medzi ocami, cest vynimkam
Nikto nic???