Zdravím, chcela by som poprosiť o radu.
Vo vyhlásení o bydlisku mám dať aké dátumy do kolónky Štát, v ktorom je uhrádzané zdravotné poistenie? Trvanie od? Akože od dátumu môjho narodenia? Či čo tam uviesť?
A vraj sa môže podať elektronicky cez čipový OP, ale všade zdôrazňujú že potrebujú aj kópiu aj originál rodného listu. Tak bude stačiť teda ten scan? Snáď už nebudú potom otravovať, že to nie je OK! Vopred ďakujem za pomoc.
Áno od narodenia ja som tak písala 😊
@lucka_ke Ahoj, ako som písala, je to vo vyhlásení o bydlisku, nie v žiadosti 🙂 prikladám foto z netu priamo z otvoreného tlačivá z upsvr, časť E. Už som sa dočítala na nete ze ani sami pracovníci nevedia, niektorí tam kážu dať dátumy narodenia, niektorí dátum vydania kartičky 🙈
@lucka_ke och, nejak sa to rozmazalo.. snáď to vidno
@aurorastone a to je v pohode, že sme sa narodili aj s mužom ešte v Československu? 😄 tieto papierovačky mi moc nejdú
Ja sa k tomu rodnému listu vyjadrím - prikladala som scany všetkých dokumentov vrátane RL, na konci som ich dala všetky elektronicky podpísať. Očividne to stačilo, peniažky prišli 🙂.
A to Vyhlásenie o bydlisku- príšernejšie tlačivo som snáď ešte nevypĺňala…dám ruku do ohňa za to, že máme určite nejaké dátumy zle 😂.
Som 87 takže iba rok narodenia 😁
@aurorastone ok, dakujem 😊
@jazula Ďakujem za info! všaaak je to úplne hrozné a divné tlačivo? Že "vyhlásenie o bydlisku"... skôr "vyhlásenie o milión osobných údajoch, ktoré už viete z iných tlačív" 🤣
Všetko výpíš a posli mailom pracovníčka pod ktorú by si patrila keby si bola v evidencii. Keď jej niečo bude chýbať tak sa ti hneď ozve.
Ahojky, ja som tam dala stat Slovensko
Od kedy: rok narodenia a ze trva
Bolo to ok. Tak snad aj ty tak pochodis 😁
otvorila som si tú žiadosť a nič také tam nevidím, môžeš odfotiť?