Príspevok pri korone pre slobodné maminky

mendynka
8. aug 2021

Ahojte, otázka na slobodné maminky. Tie, čo ste prekonali covid a ste slobodné mamičky, dostali ste príspevok 300€ na dieťa? Alebo to platilo len pre školopovinné deti a tie, čo chodia do škôlky? Alebo aj tie slobodne mamičky, ktoré covid prekonali a majú menšie detičky? Lebo sa mi zdá, že to platilo pre slobodné maminky a ľudí v hmotnej núdzi. A ešte otázka platilo to na každé dieťa čo má slobodná maminka? Lebo mám kamarátku, ktorá má školopovinné dieťa a polročné bábätko a je slobodná maminka a zdá sa mi, že má na to na to nárok, keďže v marci prekonali covid.

tayla
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
suzitok
8. aug 2021

Ahoj, pokial viem, tento prispevok nijako nebol viazany na Covid ochorenie, bol urceny pre osoby s nizkym prijmom, teda v hmotnej nudzi, kde bola presne stanovena výška príjmu, ktorá sa nesmie presiahnuť, ciže u kazdeho je to individualne

sasa1310
8. aug 2021

všetky sú zrazu slobodné matky.

misinka0611
8. aug 2021

Tak to prvykrat citam ze by niekto mal dostat 300€ za to ze mal Covid 😆

benit
8. aug 2021

@sasa1310 ved vydate nie su, aj ked spolu ziju.🤣 ja mam tiez kolegynku, slobodnu mamicku s 3 detmi zijucu s otcom deti v luxusnej stvrti.

sasa1310
8. aug 2021

@benit však toto. 2 deti, mladšie polročné dieťa, ale slobodná mamička

matkahelka
8. aug 2021

@mendynka prispevok 300€ je viazany na nizky prijem rodiny. nesuvisi to s tym, ci je zena slobodna ci vydata, prispevok dostali aj kompletne rodiny. a s prekonanym covidom to nema ziadny suvis.

belllinka
8. aug 2021

Verim, ze kvoli 300 euram by sa tu vacsina matiek utekala naschval nakazit 😬

mendynka
autor
8. aug 2021

@sasa1310 Keď neviete čo sa stalo, tak nekomentuje. Áno, je slobodná mamička samoživiteľka..

mendynka
autor
8. aug 2021

@tayla dakujem

mogaa
8. aug 2021

@mendynka nie je to naviazané na prekonanie kovidu ale na to či bola alebo nebola v danom období v hmotnej núdzi....

martinkatinka
8. aug 2021

@mendynka tak povinnost platit vyzivne sa nemenila, takze 🤷
K otazke...prispevok sa neviaze na covid ani na to, ci je matka samozivitelka, ci slobodna, ci rozvedena ....