Príspevok na kúpu auta - zdravotne ťažko postihnutá osoba

jansalo
12. mar 2016

Dobrý deň som tu nový ....A zároveň si neviem rady ....Situlacia je takáto žiadosť o poskytnutie príspevku som podal v decembri 2015 schválili mi ho až v marci 2016 nakoľko mi ešte dali 30dni na doloženie predfaktury....
Auto ktoré mám vybraté a na ktoré chcem predfakturu od autobazáru je rok výroby 2011 ale január 2011...myslite že mi to prejde keď rozhodnutie doručili až v marci a rozdiel tam je teda tie 2 mesiace ....Treba dávať pozor aj na konkrétny mesiac alebo sa do úvahy berie iba rok.... Logické by bolo asi dívať sa len na rok ale človek nikdy nevie...
Budem vďačný za každú radu...

tanapeta
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
jansalo
autor
13. mar 2016

@tanapeta - Ďakujem Vám veľmi pekne za informáciu ....Ste ma potešila bodaj by ste mala pravdu snáď to teda tak aj bude....

Ešte raz Vám ďakujem

tanapeta
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
jansalo
autor
13. mar 2016

Takze aby som mal v tom jasno...
Auto vyrobne 2011 akýkoľvek mesiac prejde ....Do úvahy sa berie iba rok bez ohľadu na mesiac?

tanapeta
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
jansalo
autor
13. mar 2016

@tanapeta Takže aby som mal v tom jasno...
Auto vyrobne 2011 akýkoľvek mesiac prejde ....Do úvahy sa berie iba rok bez ohľadu na mesiac?

jansalo
autor
13. mar 2016

Čiže aj keď je uz marec 2016 a auto bolo vyrobené v januári 2011? Prejde to ?

jansalo
autor
14. mar 2016

@tanapeta Je toto možné vadilo im že miesto predfakturi som doniesol faktúru na ktorej je splatnosť do mája čo nieje problém nakoniec. Lenže si našli zase inú vec....Na faktúre chyba že sa jedna o citujem: Osobné Motorové Vozidlo
Popis tovaru WW Golf samozrejme ŠPZ WIN komplet info o aute tam je A čo je WW Golf bicykel alebo tank ?....
Neuveriteľné...

Len aby ste vedela ako som pochodil ....Ešte raz ďakujem za info a rady

jansalo
autor
12. apr 2016

Tak som to konečne dobojoval ....A chcem sa spýtať do koľkých dni od právoplatnosti rozhodnutia Vám dorazili peniaze?

ivetpb
16. sep 2016

Ahojte, potrebujem poradit. Mam syna autistu a chcem poziadat o prispevok na kupu auta - dochadzame do skolky 65 km dva krat tyzdenne. Ale ja ako ZTP mam uz na seba par rokov auto = z prispevkom=..Myslite ze mozem poziadat aj pre syna ked mame uz jedno auto v rodine.
Dakujem za radu