Prosim vas vraj štát prispieva na jasličky.
Viete mi prosim povedat kolko to je ?
Syncek bude mat 2r.
Ja som SZČO
Rodičak ostava?
Dakujeeem
nemôžeš mať 2 príspevky.....buď si necháš RP alebo požiadaš o príspevok na jasle....volakedy bol výhodnejší príspevok na jasle, teraz RP
Ako píšu baby len jeden môžeš poberať. Ale je to škoda, lebo podľa mňa pre pracujúcich rodičov by to bolo fajn aspoň tých 280 plus príspevok na jasle pri tých cenách jasliciek aké sú. U nás v okolí od 550 a nasla som aj za 900😳😒
@eskop beural ceny 🙈🙈🙈 akoze zvyknem brigadovat v sukromnej skolke byvale jasle....tak su velke naklady kedze musi byt.urcity pocet zamestnancov na dieti....ale.900 je bruutal.v nasom okoli tak do 500 ale.aj tak vela ale.ked bohuzial.musia ist do prace(niektore skolky beru aj 2r 2.5r.deti)
@zuzkaa1991 chápem ceny jaslí, ja len som myslela, ze aj tak by mohol byť nejaký príspevok na ne od štátu keď už človek musí ísť do práce koli financiám, málokto si dovolí platiť jasle za 500e. My sme chceli ale keby mam dat dcérku do jaslí, a pre jazdiť 350e do prace, tak sa nám to neoplatí (mam len obyčajné zamestnanie)
Buď si vyberieš príspevok - je to max.280€ a musíš ho zdokladovať, alebo RP. Takže viac sa oplatí nechať RP.