Ahojte, máte niekto skúsenosť s príspevkom na dochádzku v prípade ak si bol viac ako 3 mesiace na úrade práce? Chcem sa spýtať ako rátaju z priznanej čiastky realnu čiastku t.j. mám priznané na mesiac 150€ (v decembri som však bola len 15x v práci) akým stýlom to počítajú? suma /počet dní v mesiaci * realny počet odchodených prac.dní? alebo suma/počet pracovnych dni-realny počet odpr.dni?
vďaka
@aprilowka kazdy mesiac treba priniest potvrdenie ( je u nich na webe), kde zamestnavatel potvrdi presne dni, kedy si bola v praci. Potom poslu alikvotnu cast € na ucet
@vm02 mohla by som sa spýtať ako je to s tým príspevkom, kolko km ste dochadzali za pracou ze ste mali priznane 150€ ? Bolo to nad 100 do150km podla tabulky? Mne prišlo rozhodnutie o priznaní príspevku a nechápem ako sa dopracovali k sume ak vzdialenost od miesta bydliska do prace je 30km tam a späť. ďakujem
Ahojte. Neviete čo v prípade ak vám príspevok priznajú, ale pracovný pomer po 2 mesiacoch skončí? Pracovala som na pomer počas zastupovanie dlhodobej PN, ale bohužiaľ pani sa chce vrátiť tak mne pomer zanikne, ale pôjdem asi marodovat na 1-2 mesiace lebo na podporu nemám nárok a nechcem zase zostať bez centa. Ďakujem
ráta sa to z dní, ktoré ti zamestnávateľ potvrdí, že si bol v práci.
ak 15 dní tak 15x2 (cesta tam spat)x koeficient akým prerátavajú vzdialenosť. tých 150€ znamená, že ak by si mal nahodou z toho prepoctu vyssiu sumu, tak tusim nepreplatia... neviem, ja som sa nikdy ani neblížila k tej sume ako som mala schválenu. každý mesiac prišla suma podľa odpracových dni.