Príspevok a jeho "delenie." Ako na to?

drievko6
13. apr 2014

Máme dostat prispevok na syna (jeho zdravotny stav). S partnerom sa však ideme rozísť. On si však narokuje na 30% z vyplatenej sumy. (Bude to väčšia suma). Ja mam z tej mojej vyplatit našu spolocnu pôžičku, ale aj tak mi ešte ostane viac ako jemu. Ja som nazoru, že žiadne delenie. Su to synove peniaze. Stáť si za týmto názorom?

luba28
13. apr 2014

je jasne,zu su synove a mali by sa aj tak pouzit,...,....to je hrozne,pripadate mi ako niektory spolubcania,ktory beru davky,a riesia hlavne svoje potreby,...

dobromila1111
13. apr 2014

Presne tak, sú to synove peniaze. Nechápem, čo si on má čo nárokovať, navyše, keď sa rozchádzate. Peniaze budete potrebovať vy.

sissy27
13. apr 2014

je to príspevok pre syna, nie pre teba alebo budúceho ex... btw. akou časťou mieni prispievať na náklady súvisiace s jeho zdravotnými problémami a starostlivosť oňho??
neuveriteľné, z čoho všetkého by ľudia chceli mať zisk... fakt niektorí ešte aj chorobu závidia...

mirica
13. apr 2014

nenapísala si všetky okolnosti....za určitých okolností by to mohla byť oprávnená požiadavka...ak by išlo napríklad o príspevok na auto......a vy ste auto už kúpili, a to naprríklad tak , že ste na časť zobrali pôžičku , časť penazí bola tvoja a časť tvojho partnera....vtedy by bolo logické, že po vyplatení penazí sa vráti požička, a každému s rodičov to čo na to auto dal...

lesanka845
13. apr 2014

su to peniaze pre syna,nic by som mu nedala,poznam pripad,ked si chlap narokoval na polovicu kocikoveho,kedze sa stihli s partnerkou rozist skor ako sa dieta narodilo.A este mal tu drzost neplatit vyzivne

sisaha
13. apr 2014

ziadne delenie..peniaze ostavaju rodicovi, ktory peniaze pouzije na dieta, ktoremu je zverene a ktoreho sa prispevok tyka... S takymto niecim nema sancu uspiet ani na sude

miku1
14. apr 2014

Sú to peniaze tvojho syna, nie partnera. Nedala by som mu ani cent !!!!!!!!