Baby prisli vam uz peniaze z daňoveho? Neviete ci posielaju vsetkym naraz alebo ako? Lebo priatel aj svokra uz maju dnes prisli ale mne nenabehli. Podavali sme v rovnaky den
Ahoj. Mne, ani môjmu priateľovi tiež ešte neprišlo. Čakáme. Minulý rok som dostala len začiatkom mája. Tak som zvedavá.
@1mimka18 manžel mal včera podával 31.03
Prišli mi v utorok....
Minulý rok 3,5
Predtým 27.4
Pridu do 10.5. Nezáleží na tom, kedy bolo DP podane.
Dakujem
@1mimka18 posielaju tak, ako sa da, nadcasuju, sedia tam do siestej vecer, aby sa stihlo vratit vsetko v lehote zo zakona do 10.5. Kazda z nich ma stovky priznani, ktore najskor treba naskenovat, potom spracovat, odkontrolovat vsetko, vsetky prilohy, vyriesit chybne, atd. a potom vracaju preplatky. Zvycajne tak, ako su ulozene na kope postupne.
ja čakám tiež, všetci vieme, že to má byť do 10.5., ale každý to tak nejak očakáva skôr 😉
Minuly tyzden
je uplne jedno kedy kto podal, posielaju sa do zaciatku maja, uz aj na fb napisali ze do 10.5. Termin na podanie DP je do 31.3., cize dovtedy sa tym ani nemusia zaoberat. Kazde to danove musie prejst a dat na uhradu, cize je jasne ze to nejde ako davky z upsvadu/socpoist a niekto dostane vtedy a iny vtedy..
áno aspoň teda mne už pred vyše týždňom
@simca06022011 ono nie ze nemusia sa tym zaoberat, ale nemozu. Termin podania DP je do 31.3. Do vtedy si kazdy moze dat este opravne DP. Teda az ked su spracovane vsetky DP, aj opravne, az potom sa moze zacat s vracanim.
prisli v stredu