Prihlásili ste sa do očkovacej lotérie?

eperia
30. aug 2021

Ste sa prihlásili do očkovaciej lotérie?? Som zatiaľ neprihlásená,ale rozmýšľam nad tým.

marseillefan
30. aug 2021

Neprihlásil, lebo kvôli tomu určite nebudem pozerať každý týždeň nejakú šaškáreň v telke. Prihlásení mali byť automaticky všetci, čo sa zaočkovali, veď dáta k tomu majú... a nie z toho robiť cirkus, hovoriť heslá a podobné sprostosti. Ty ak to pozeráš, tak sa rýchlo prihlás... čím skôr sa prihlásiš, tým väčšiu šancu máš na výhru.

hederamonstera
30. aug 2021

Nie, lebo nesuhlasim s tym, aby boli takto rozhadzovane moje peniaze.

jaj, vlastne ja nie som ockovana...

sarinka2012
30. aug 2021

@eperia Som plne očkovaná a nie neprihlásila som sa a ani neprihlásim, je mi proti srsti takéto rozhadzovanie penazí, ktoré ani neplní svoj účel, pretože nikto normálny sa nedá očkovať len preto že sa može prihlasiť do lotérie 🙈 ale samozrejme mám znamych aj priatelov čo sa zaregistrovali a je to v poriadku, využili možnosť ktorú maju a rešpektujem ich postavenie k očkovacej loterii, ja mám však iný názor, nechcem také peniaze vyhrať, možno som šibnutá ale absolutne by som sa z nich netešila a nevedela ich prijať, to radšej si loto podám 😉 Ak toto nie je Váš pripad prihláste sa, kto vie možno sa Vám poštastí.

ankare
30. aug 2021

Nie. Nie som ockovana.

sulejmanka
30. aug 2021

Nie neprihlásila. Nepáči sa mi takéto zbytočne rozdávanie, keď chýbajú peniaze inde. Ľuďom sa nedostáva adekvátna liečba, deti nemajú školské pomôcky,, zbiera ich charita, rodiny žijú z ruky do úst, máme rozbombardovane cesty, chátrajúce nemocnice .....

katkami123
30. aug 2021

Prihlásili sme sa

gertrudka222
30. aug 2021

Nie a ani neplanuje, deticky zbieraju plastove vrchnaciky a on si veselo rozdava peniaze len kvoli svojmu egu

tom_i
30. aug 2021

Jeden človek dnes povedal že neverí že tieto výhry prinesú ľuďom šťastie. Niečo na tom bude.

evica17
30. aug 2021

@marseillefan a ako to funguje ? Ked sa niekto prihlasi, tak uz automaticky je stale v osudi, ze ho mozu vyzrebovat ?

cairka
30. aug 2021

Prihlásila. Síce uznávam, že tie peniaze sa dajú použiť lepšie, lenže na mojom rozhodnutí to nestojí a teda by ich aj bez môjho prihlásenia minuli takto....

marseillefan
30. aug 2021

@evica17 z toho, čo som počul, predpokladám, že áno... stačí sa raz prihlásiť.

babababka
30. aug 2021

Nie neprihlásila,som zaočkovaná.Je to podfuk istého trnavčana,ktorý nevie čo má robiť od dobroty.Je mi proti srsti takto rozhadzovať peniaze,dane .Kto chce nech sa zaočkuje,kto nechce alebo nemôže nech sa nezaočkuje.Snáď tú pliagu,covid,už porazíme.

makova333
30. aug 2021

Nie, neprihlasila. Z principu.

sasa1310
30. aug 2021

jasné, že som sa prihlásila. Už len z princípu 😀

euka210
30. aug 2021

@eperia nie, lebo nebudem taku hlupost podporovat ked peniaze mohli ist inde...a ani nemam cas pozerat Tv

h2
30. aug 2021

@makova333 Presne toto som chcela napísať. Možno by som už len dodala, že zaočkovaná som. Aj celá moja rodina. Tiež sa neprihlásili. Tiež z princípu.

zuzanka.zuzu
30. aug 2021

ja by som sa prihlásila ale nie som očkovaná 😂 no smola čo už

6mia6
30. aug 2021

Stále je možnosť "vyhrať" a dať ich tomu kto ich potrebuje. Veľmi tej lotérii neverím a nespĺňam parametre. 😂😂😂

ivanka12311
31. aug 2021

Prihlásila aj keď je tam šanca na výhru minimálna keď už tak chceli rozdávať mohli dať každému očkovanému aspoň po 100-200e a bol by mal každý a ostatné dať do zdravotníctva a nie toto že jednej odíde 500 000e za nič pomaly...

marca12
31. aug 2021

@eperia prihlasila. Najskor som bola proti,lebo sa mi nepaci co z toho urobili. Ako prvotny napad motivovat ludi k ockovaniu fajn beriem,ale mali byt automaticky zaradeni vsetci a len zrebovat. Nie sledovat tv program a cihat na hesla. Navyse sa mi nepaci,ake velke sumy rozdavaju,mali dat radsej viacerym po menej. Cele je to na hlavu. Prihlasila som sa az minuly tyzden. Kaslat na hrdost a princip. Nepozerala som tv program. Spolieham na zrebovanie v tyzdni.

hederamonstera
31. aug 2021

Boze tie nazory : “nesuhlasim s tym, ale prihlasila som sa”🙈🙈 to je strasidelne

katkaseiner
31. aug 2021

Som ockovana a prihlásená (neockovala som sa kvôli lotérii). Každopádne ak vyhrám, môžem dať aj peniaze niekomu kto ich potrebuje (napr niekomu chorému). Samozrejme súhlasím že by sa peniaze dali aj inak minút ale do mňa to nezávisí, čiže prečo nie