Ahojte
Ak priateľ ( otec nášho dieťaťa ) ide so mnou na kontrolu k pediatrovi tak mu môže pediater dať priepustku do práce ? Či to od neho zamestnávateľ nemusí pýtať?
Ďakujem za radu
On mal z práce doniesť priepustku a pediater vypíše.
ale pozor - priepustku da iba jednemu z rodicov.....ak si Ty na rodicovskej/materskej - da partnerovi,ale ak obidvaja robite - tak nemoze dat obidvom na jedno dieta...
@effy777 každý pediater má priepustku... Jediné sa môže stat že v práci majú svoje priepustky (väčšinou veľké korporaty) ale predpokladám že o Tom by muž vedel.
so mnou ked bol muž tak si doniesol z práce priepustku , ktorú mu doktor potvrdil kedže pracuje vo veľkej firme
Z práce si vezme čistú priepustku a pediater mu ju proste potvrdí. Už sa mi stalo, že nie každý lekár má k dispozícii čisté priepustky
@luccija ani ja nesoferujem. A chodim s dvoma detmi autobusom, 19 m a 3m uplne v pohode.
A ano je to divne. Proste aj teraz bol kkovid a obmedzene pocty ludi a prides do cakarne kde je milion ludi a zistis ze prisli s jednym.dietatom dvaja, tak preto je tam napchate a este sa aj dr tlacia do ambulancie obaja. A aj mimo kovid to je divne. Nepoviem viac malych deti, ale jedno ?
@diamond007 on robí vo firme kde majú pod 50 ľudí čiže asi skôr nie. Ale ďakujem za radu 🥰
@evica17 tiez chodim busom,kym sme boli v meste,tak peso. No ked boli deti chore,resp ze im bolo fakt zle,tak ma viezol manzel. Th sa niektore divite vsetkemu
@evica17 no napriklad moze mat matka sama zdravotny problem a netrufa si. Ak je dieta narocne a ma niekde cakat pol dna, tak proste idu obaja. Moje decko bolo male uz davno, ale veru, pamatam si, ked ma seklo v krizoch, tak proste nebola ina moznost a museli sme ist obaja, nakolko som decko kojla a cakali sme v cakarni pol dna. Ani nahodou by som ho nedokazala napriklad drzat na rukach co len 5 minut a uz ani nehovorim, vybrat z auta, dat do auta..Proste existuje milion dovodov, ktore tebe ani nenapadnu. Tak sa necuduj a bud rada, ze ty problem nemas a mozes vsetko zvladnut sama.
A preco by zena nemohla ist spolu s muzom na kotrolu s ich dietatom? To co poniektore riesite? Co vas je do toho? Nech idu aj ako hujerovi....priepustku treba mat pre istotu svoju z prace, nie kazdy lekar ma.
@effy777 jasné nech pýta od pediatra