Dobrý podvečer prosím vas chcela by som sa spýtať. Idem na neurológiu na vysetrenie. Doktor ma objednal až 16:30 ale moj manžel ma vtedy poobednú. Ja som síce na rodicaku ale nemám kam dat dve male deti ktore nie su vo veku aby boli same doma. Ma narok manzel na priepustku keď ja musím ist k lekárovi a on sa bude starat o deti? Ďakujem
Nikto to skúmať nebude vypytaj si priepustku lekári ju aj tak nevypisuju a napíš že doprovod manžel.
@kris_tin257 a ako sa to robi ja dam priepustku na moje meno a manzel da do zadu ze doprovod manzelky k lekarovi? Alebo sa ta priepustka dava na jeho meno?
Ja nedám potvrdenie o doprovode ak ho tam reálne nevidím.takze na toto sa nespoliehaj.manzel si nemôže vymeniť smenu s kolegom alebo zobrať dovolenku?
@dizzy1822 autorka, urob tak, ako píše väčšina. muž nech ostane s deťmi, ty si daj potvrdiť priepustku (však čistú, ešte som sa nestretla s lekárom, ktorý by ju vypisoval) a muž si ju potom vypíše na svoje meno a potrebný čas. dozadu napíšete: doprovod manželky.
z ostatných útokov a nezmyselných konšpirácií si nič nerob. prípadne ešte na neurológii vysvetli lekárovi, že muž čaká s deťmi v aute, lebo ste ich nemali kde dať, ak by tam chcel teda vypísať meno, nech to vypíše na muža... napokon, to, ako som tu čítala o vykrádaní banky.... no tak dajme príklad. príde žena k lekárovi spoločne s manželom, povie mu, že je slabá, nevládze, ledva stojí na nohách, prišiel s ňou manžel. lekár mu dá priepustku na celý deň, lebo žena je na pokraji síl.... manžel odvezie ženu domov a ide vykradnúť banku. akože takéto konšpirácie ma fakt rozosmiali... takže smelo do toho, deti nemáš kde nechať a ak to vysvetlíš neurológovi (ak by chcel priepustku vypísať), tak neverím, že nepochopí. teda aspoň ja som sa stretla doteraz s "ľuďmi" lekármi, nie s robotmi 🙂
@dizzy1822 lekár väčšinou capne len razitko a vypisuje si to každý sám, dáš tam meno manžela a dopises niekde že doprovod manželky aby bolo jasné že ide o doprovod nie o klasickú priepustku
@panelacikova prave ze u nas všetci lekári vypisuju priepustku .. moc dakujem za podporu. Sestricka u neurologa je fakt dobra a mila tak si myslim ze by s tym nemal byt problem len som nevedela ako sa to riesi ani nic este sme to neriesili lebo vzdy mi lekari vychadzali ked bol doma. Ja uz idem 30ty x k lekarovi za tento rok a caka ma este 10 vysetreni a neni sance mat tolko dovolenky. Preto to riesime priepustkou. A jasne banku moze vykradnúť aj ked odide od lekara 🤣🤣🤣
Ja som kazdemu lekarovi povedala, ze manzel strazi dieta. A normalne mi dali priepustku na jeho meno. Kde dopise Sprievod RP. Ak by mi tu priepustku nedali, na dalsi krat tam idem aj s tym dietatom. Myslim si, ze nie je vhodne ziadat, aby manzel cakal s dietatom v cakarni, kde moze dieta chytit kadeco a navyse tam deti vyrusuju.
@dizzy1822 má nárok na priepustku iba v tom prípade, keď s tebou navštívi toho lekára. Pretože priepustka je sprievod na ošetrenie alebo vyšetrenie rodinného príslušníka. Nie na to, aby robil doma aupairku