Dobrý večer,
chcela by som sa poradiť a opýtať sa vás na skúsenosti s touto poisťovňou.
Pred dvomi týždňami ma totiž zastavili na ulici a dobrovoľne- nasilu mi podali prihlášku do Dôvery. Síce som mala zmiešané pocity, lebo aktuálne som v Unione a som spokojná ale presvečili ma tým, že preplácajú zubné výkony u nezmluvných zubárov. Tak som si pomyslela, že je to náhrada za zrušený zubný benefit a je to dokonca ešte lepšie lebo že preplácajú zubné výkony až do výšky vyše 2000 € ročne.
Na druhý deň mi volala pani znova z Dôvery a keď som sa jej priamo na to opýtala, tak už tp zrazu také zrejmé nebolo a oni vraj nevedia, či to budúci rok bude platiť. Neviem, či som sa nedala nachytať a nasilu dotlačiť do niečoho s čím ani nie som stotožnená. A nemá to pre mňa ani žiadny prínos.
Plánujem zmeniť zubára, tak najskôr sa popýtam u ňho či nemajú oni nejaké relevantné info ako to je a ako to hlavne bude. Mám čas si to rozmyslieť do septembra a prihlášku zrušiť. Lebo super, že Dôvera má nejaké výhody, ale tie má aj Union. A hlavne mňa to vôbec nezaujíma, lebo viem, čo využívam a potrebujem a to sú len zuby.
@larinka552 mne sa stalo presne to iste a tiež mam z toho zmiešané pocity. A ešte mi bolo povedané, keď som povedala ze a kto povedal ze sa chcem prepoistiť, ked som na ich trápne otázky povedala áno, ze kedykoľvek v tomto roku to môžem zrušiť ale to som ešte neoverovala
@larinka552 Mám dôveru, som spokojná, ale nevidím dôvod prečo by si mala prestupovať do dôvery.
Až tak sa neodlišujú.
Moja rada je, ostať v Unione.
@larinka552 áno. Najskôr to skomplikovali aspoň pre mňa lebo mňa technológie ubíja ju, nechápem prečo som nemohla s blokom zájsť do poisťovne a tak mi to preplatiť ale nie skopírovať taky lajster potom taky, kým som prišla na to ako sa tam dopracovať. No cele zle 😁. Všetko čo je dobré pre občana porusia
@larinka552 ja mam podanú prihlášku do Dôvery z Všzp, pretože ma zastavili zrovna v deň, keď mi z Všzp zamietli preplatky z peňaženky zdravia, ktorá je za mňa úplne na figu … trafili deň… ale aj tak stále zvažujem či to ešte nezruším, tak ťa chápem 😁
@larinka552
Určite by som Union nemenila za Dôveru.