Ahojte, možno si pomyslíte že prečo to sem píšem ale chcem sa poradiť. Pred 2 rokmi som robila autoškolu. Nuž prestala som tam chodiť kvôli škole a práci. S majiteľkou sme sa pohnevali tak som jej ani nezaplatila za kurz. Narodilo sa mi bábätko pred 3 mesiacmi a chcela by som si vodičák urobiť aby som mohla s malou chodiģ k lekárom a tak. Aby som sa nemusela stále spoliehať na manžela. Kurz mi prepadol alebo musím majitelke najskôr zaplatiť aby som mohla ísť do novej autoškoly?
Ďakujem veľmi pekne za odpovede. Odľahlo mi 🙂 chcela by som si ho spraviť len kvôli malej. Lebo je to zle sa stále na niekoho spoliehať
@timi1911 Zalezi aj na tom, co si v prvej autoskole podpisala - ak nejaku zmluvu, objednavku, prihlasku, kde bola uvedena povinnost platby aj pri absolvovani len casti kurzu, tak do istej doby (kym to nebude premlcane) by to mohli vymahat.
Prihlasit sa kludne mozes do ineho kurzu, toto to neovplyvni, jedine to, ze mozne si tu dlznu sumu ta predchadzajuca autoskola moze vymahat. Zalezi na tom, co bolo podpisane.
Moj muz robil skoro rok vodicak.Chodil do skoly a ked boli skusky bol mimo v praci a nedalo sa mu prist.Ked prisiel domov urobil si dalsie jazdy.Ked sa uz konecne dohodli na skuskach dal si navyse uz platene jazdy a plus sa drvil testy.Urobil na prvy krat aj ked pred tym nikdy za volantom nesedel.Dnes jazdi stale a bez auta si to nevie predstavit.ja vodicak uz pomaly 14 rokov a naozaj raz za cas sadnem za volant.Ale kvoli praci uz bude musiet aj ja jazdit.
@timi1911 jasné že prepadol 🙂