Dobrý večer.
Chcem sa spýtať. Pred mesiacom som urobil vodičak. Úspešne som zložil skúšky na 1.pokus🙏🚗. S Božou pomocou🙏. Dnes sme kúpili auto Octavia 1. Pre začiatočníka asi najlepšia voľba. Len sa chcem spýtať.
Ako je to teraz s prepisom auta. Auto sme ešte nemali. Tak preto sa pýtam. Malý technický mi nechal,veľký technický si zobral.
Ďakujem.
Keď si ho prepíšeš cez internet zaplatíš polovičný poplatok.
pred rokom som kupoval jazdenku, kupujucemu som odovzdal splnomocnenie, on s tým šiel na políciu. následne mi prišla SMS že auto je prepísané na mňa a kuriérom mi prišiel techničák. starý technický som kuriérovi musel samozrejme odovzdať. k tomu samozrejme netreba zabudnúť na PZP
@daniel_12 áno, vlastne sa dá aj tak, že on to rovno na teba aj napíše. My sme si s mužom išli sami prepísať potom 😂 kuriérovi odovzdas malý technický. On ti dá nové doklady a hotovo. ŠPZ sa už dnes meniť nemusia ak na tom vyslovene netrvas (my sme práve preto išli sami, lebo sme menili aj tie a prišlo nám to jednoduchšie).
Gratulujem k vodičáku. No buď pôjdete na políciu spolu a on odhlási, ty hneď prihlásiš alebo pôjde on sám, so splnomocnenim od teba (podpis na ňom musí byť overený), odhlási, následne ti pošle odhlaseny veľký technický a ty s ním pôjdeš prihlásiť.