Prepis auta

sinsity
23. jún 2024

Dobrý deň, včera sme predali jednému auto. No a dnes ho chce vrátiť. Lebo sa nepáči jeho otcovi ako to riešiť?

strawberryxxx
23. jún 2024

@sinsity pokial nema zavadu o ktorej ste klamali tak akoze uplne odveci, kúpil si auto , ved nieste predsa požičovňa. Vykaslala by som sa na to

lneviemmeno
23. jún 2024

Si súkromná osoba, nie nejaká spoločnosť. Pokiaľ nemá závadu, tak by som nerobila nič. Toto si mal rozmyslieť skôr 🤷🏻‍♀️

egonsk
23. jún 2024

@sinsity to je asi typ klienta, ktory je schopny vratit aj zenu po prvej noci, lebo nebola panna 😁😁😁 ... mal si prizvat otca, jeho problem, nie tvoj. Ak je auto uz aj prepisane, mas pokoj. Ak je zaplatene, ale este neprepisane, mozes ho odhlasit na jeho meno a on je povinny si ho zapisat. Ludia vedia vzdy niecim prekvapit, uzasneee...

nicoletta98
23. jún 2024

Len pozor na to , lebo ak nájde nejakú chybu, aj takú , o ktorej ste nevedeli, tak stále má 6 mesiacov na vrátenie auta, resp. na preplatenie opravy/primeranej zľavy... a keď je špekulant, čo asi je, tak asi by som to auto vzala späť 🙂 aby si nedopadla horšie

nicoletta98
23. jún 2024

samozrejme, nie nejakú chybičku, že zasvieti olej alebo pod. , ale ak tam je niečo vo väčšom rozsahu, tak to môže dať aj na súd, ak nebudete súhlasiť s vrát. peňazí/primeranou zľavou.... a pokojne si môže skočiť aj k mechanikovi, aby sa mu tam v tom povrtal trošku

jamidea
23. jún 2024

@sinsity a je uz prepisanena neho? Ak nie tak je problem.

sinsity
autor
24. jún 2024

@strawberryxxx nemali sme dôvod klamať keďže sme povedali čo je tam za chyba

sinsity
autor
24. jún 2024

@egonsk akože fakt ako som sa cítila ako požičovňa

nicoletta98
24. jún 2024

@sinsity a bolo to napísané aj v kupnopredajnej zmluve? Alebo aspoň inzerát máte? Lebo to bude slovo proti slovu, môže sa vyhovoriť na chybu a tým pádom ma nárok na vrát auta a peňazí

sinsity
autor
25. jún 2024

@nicoletta98 my sme neriešili inzerát keďže ho chcel kúpiť, v kupnopredajnej zmluve boli napísané závady ktoré boli na aute, jednoducho si zmyslel niekto že vraj sa jeho otcovi to nepáči a vrátil ho