Prosim Vas chceme kupit jedno auto ale ma prepadnutu stk a emisnu ako to funguje pri tomto? Pretoze auto je v BA a my sme z PN ako sa to da co najjednoduchsie spravit?
@veronikaszabova no problem je v tom ze auto by bez toho nepreslo kedze ho treba opravit a neviem ci mi prepisu auto bez stk
No jasne, ze neprepisu.
A to co za auto ides kupovat? Pokazene, bez STK a emisnej?
@veronikaszabova ono ako prejde len vela veci tam treba spravit a cez stk by asi nepreslo
Kedze ma prepadnutu stk a ek mozes usudit ako sa on majitel staral. Nechceka by som ani zadarmk
za tie peniaze čo by išli do opravy +STK/EK je jednoduchšie si kúpiť auto už s oboma kontrolami na ktorom netreba nič opraviť.
Oplati sa to kedze auto je je iba 7 rocne a mame sikovneho mechanika
Radšej nech to.da opraviť terajší majiteľ nikdy nevieš koľko tá vyjde oprava aj ten najšikovnejší mechanik nemôže vedieť presne čo je s autom zle pokiaľ sa sonnporiadne nepozrie niekedy sa nájdu chyby ešte počas opravy a to vie cenu opráv riadne navýšiť. Chces ísť do takeho.rizika ?
Iba sedemročné auto prepadlo na STK? 🤔
A tych 330€ pokutu za prepadnute kontroly uz zaplatil ci budete platit vy? ;)
A to si ho odtiahnete? Totizto takemu autu policajti pri kontrole zoberu znacky. A v pripade nehody by ste platili statisice ci kolko do konca zivota...
Auto asi "kupit" na nahradne diely, doviezt na voziku, opravit. Dat na stk, zaplatit pokutu za neurobenu stk v termine. A dohodnite si cast ceny s majitelom, ktoru mu date, az ked podpise prepis auta. Aby nezobral peniaze za auto a potom vas nemal pri prepise auta po oprave o pol roka na haku.
Nech da spravit majitel STK a emisnu. A az potom ho kupte