Baby môžete poradiť? Mame prišlo zo ZP že nemá uhradenú pohľadávku v období od 12. 06. 2002 do 17. 08. 2002 a 13. 05. 2003 do 27. 06. 2003. Mama celý život pracuje, vôbec nechápe, že je vôbec dlžná. Doma sme riadne prehľadali všetky možné papiere, v tom obdobi sme nič nenašli. Nie je to už premlčané? Ďakujem pekne.
@michaela789 Už som to pozerala a nie je v zozname dlžníkov.
Nebola v tom období dlho on alebo na materskej či rodičovskej ?
Oni tam majú chaos...aj mne kedysi prišlo oznámenie....išla som tam osobné a všetko sa vyriešilo..žiadny nedoplatok som nemala...
urcite chod na pobocku a ziadaj vypis zaco ... mne tak prislo v obdobi ked som ani na sk nezila a stale nezijem ,, mama tam isla teta na okienku povedala ok a za rok zas upomienka to tam uz nabehla s takym krikom ze ak jej nedaju riaditela a papier ze nic nedlzim neodide... nakoniec jej vsetko vytlacili na papier ze tam nic dlzna niesom a ani som nebola ... papier strazi doma ak by nahodou zas neaka mudra teta chcela zarobit
Nie je to len, aby doložila nejaké doklady o zamestnaní v tom období? Aj mne to raz prišlo.
Treba najst doklady k tomu, kde bola v tom období zamestnaná A ist tam.
Cisto teoreticky (nevravim ze vas pripad) to moze byt z toho, ak menila prácu, vznikla tam medzera, pa
Ak nie je v zozname, pravdepodobne pôjde o omyl. Treba zájsť na pobočku a vyrieši sa to. Susede takto prišiel "nedoplatok" cez leto, šla to riešiť a pani za prepazkou s pokojom Angličana že "hm, asi došlo k chybe" 😅
Skúste na nete pozrieť, či je v zozname dlžníkov. Ak áno, tak to premlčané nie je.