Ahojte, ako je to prosim Vas u deti ,ktore prekonali covid ale nepodarilo sa im zobrat prc. Je moznost zeby sa to dalo zistit inou formou, ze covid prekonala? Ide hlavne o to ak by v skole bola karantena a my rodicia mame prc spraveny, aby sme nemuseli kvoli nej ostat v karantene i ked ona ho prekonala. A ako je to teda v skolkach, ked v triede je covid ? Ide do karanteny cela rodina? Ci len dieta? Ci sa nechava iba dieta na ocr pozorovat par dni? Dakujem za odpovede.😊
@gabsisi a akceptuju to potvrdenie aj v skolke?
@lienkazienka nie neakceptuju... Jediny akceptovatelny doklad o prekonani ochorenia je vysledok PCR testu
@lienkazienka samozrejme ze akceptuju. potvrdenie o prekonani covid, ktory vystavi obvodny lekar, mas bud z pcr testu, alebo ag testu, alebo z protilatkoveho testu. my sme v rodine traja- ja, muz a dcera. muz ma potvrdenie na zaklade Ag testu, ja pcr a dcera protilatkoveho testu.
@rachel36a pises hluposti.ak nemas relevantne info, odporucam dostudovat si vyhlasku MZ SR alebo kontaktovat RUVZ, ci svojho obvodneho lekara.
@rachel36a taketo tlacivo si uz videla? asi nie.
@lienkazienka áno platí. Aj my tak mame, na základe protilátok, obe deti majú potvrdenie. Do školy aj škôlky.
@matkahelka prave ze mam relevantne info...nedavno sme to tiez riesili...potvrdenie o protilatkacb v krvy dietata nestacilo
@rachel36a tak ste sa mali odvolat na vestnik MZ SR 😉
@lienkazienka z krvi sa ti dá . Protilatkove testy. Napríklad v Medirexe robia