Predvolanie z úradu práce

11. jún 2024

Ahojte,som evidovaná na ÚP a prišlo mi predvolanie dozasadacky upsvar.So sebou mám vziať OP,životopis a kartičku evidencie v nezamestanosti.Co má tam čaká?

theanak
11. jún 2024

Asi pracovný pohovor 🙂

autor
11. jún 2024

@theanak jaaj

autor
11. jún 2024

No a keď sa ten deň nemôžem zúčastniť,má vyradia?Neviete,či platí nejaké ospravedlnenie?

melanta
11. jún 2024

Záleží z akého dôvodu sa nemôžeš zúčastniť. Ak je to relevantný dôvod, vieš sa vopred ospravedlniť. Ale tých relevantných dôvodov je pomerne málo, nakoľko v evidencii uchádzačov o zamestnanie si povinná hľadať si prácu.

autor
11. jún 2024

Kočky,neviete,či sa musím zúčastniť,keď dva týždne na to idem aj tak prečz up

melanta
11. jún 2024

Ideš sa odhlásiť z UP pretože nastupuješ do práce? Ak áno, predlož im pracovnú zmluvu alebo akceptačný list.

janickacrazy
11. jún 2024

áno, musíš sa zúčastniť, ved o nič nejde, proste tam prídeš a uvidíš, čo bude. U nás napríklad v zasadačke bola len prednáška o práci v zahraničí, no účasť bola povinná. Kto neprišiel, toho automaticky vyradili z evidencie.

autor
11. jún 2024

@melanta nie,preto,že budem dostávať opatrovateľský

autor
11. jún 2024

Starám sa o zťp osobu

janickacrazy
11. jún 2024

a už máš o tom nejaký papier, že budeš poberať opatrovateľský? tak im ho prines

melanta
11. jún 2024

Ako píše janicka, dolož pracovníčke potvrdenie, že od dátumu toho a toho máš schválený opatrovateľský príspevok. Pošli jej to mailom, nech ti napíše, že to postačuje ako ospravedlnenie na neúčasť.

autor
11. jún 2024

@janickacrazy áno,mam

autor
11. jún 2024

@melanta aha...pracovníčka,ku ktorej chodím,o tom vie,ale tak poslať môžem.

autor
11. jún 2024

@melanta
@janickacrazy viete mi povedať,aké sú postihy,ak by som sa nedostavila a nedodala potvrdenia o OP alebo OCR?

alickapusinka
11. jún 2024

a už berieš OP ak áno môže to byť aj súvis s tým.

janickacrazy
11. jún 2024

no vyradia ťa z úradu a budeš si musieť zaplatiť tých pár dní poistenie za seba na zdravotnej poisťovni, čiže zbytočné komplikácie

simca06022011
11. jún 2024

chdo tam a neries, ano mozu ta vyradit... to bude pohovor, podla mna tam bude aj viac uchadzacov, a nebyva ziadny horor :DD

autor
11. jún 2024

@alickapusinka ešte nie,teraz mi príde prvýkrát.No ale životopis?

autor
11. jún 2024

Ďakujem Vám