Ahojte prosim.vas prislo mi domov predvolanie na urad prace, vonec netusim o co ide, napisane je ze si mam.so sebou priniest toto predvolanie a OP. A este napisane ze vo veci kontaktu. Nerozumiem.vobec. Poberam pandemicky, ale to mi riesi ina pani. Vam to neprislo niekomu? Dakujem
@ivulik2311 Ked poberas pandemicky, tak si nezamestnana, nie? Cize sa treba chodit hlasit, to pocas pandemie prerusili, ale uz tieto veci obnovili, cize sa nabieha na povodny rezim.
@nafka0483 dakujem
@ivulik2311 ahoj, chcem sa spytat, ci si bola nakoniec na tom urade. Mam tak isto predvolanie s rovnakym obsahom. Len neviem, ci mam zhanat aj nejaky papier/mail, ze som si hladala zamestnanie, kedze za chvilu nastupujem na matersku uz neriesim nove zamestnanie. Len neviem, ci je to potrebne predlozit
@stelahalasova Neviem, či pomôžem, ale u nás sa momentálne nenosia žiadne žiadosti, tlačivá potvrdzujúce, že si hľadáme zamestnanie.
@stelahalasova vo veci kontaktu je vlastne hlasenie sa. A vtedy som este nemusela mat potvrdeny papier, ale teraz min tyzden som uz musela mat papier ze si hladam robotu, potvrdeny.
@elenka74 u nas ano, min tyzden som musela doniest potvrdeny papier ze si hladam robotu.
@ivulik2311 Tak je to asi v každom meste inak.
Kontakt, to je pani, ku ktorej sa budeš chodiť podpisovať, možno má pre teba nejakú pracovnú ponuku alebo začnú zvolávať všetkých nezamestnaných na kontakty.