Prečo sú na dokladoch otrasné fotky?

9. dec 2024

Ahojte, prave som si prevzala doklady. Boze moj. Za cely svoj zivot nemam horsie fotky 😃 fotila som sa este aj v okuliaroch, cize mi to urobilo oci ako fetacka, doslova sa nespoznavam. Citala som diskusie ze na novych OP kazdy vyzera este horsie a ze to nejak specialne fotia, viete preco? 😃 ja mam este aj oci nesumerne, jedno hore a jedno dole 😂😂😂🙈

madeincssr
9. dec 2024

To je naschval, aby sme sa (medzi svojimi ludmi) na tom mohli zasmiat 🙃.

janai1
9. dec 2024

Za deň vidím tak cca 60 rôznych dokladov. Niektorí sa na seba ozaj nepodobajú 😀 a niektorí zas na tých fotkách vypadajú dokonalé.

123467
9. dec 2024

Ja mam teraz tiez nove doklady a konecne normalne fotky 🤷‍♀️🤣 predtym som sa hanbila to nikde aj vytiahnut😅🥲

lukbe
9. dec 2024

Väčšinou sa na nich ľudia nesmeju, preto. Minule mi dovolila mierny úsmev a fotka je dobrá 😉.

maranco
9. dec 2024

Fotku ti predtým ukáže na počítači či si spokojná, a ak chceš inú tak ťa znovu odfotí. Aspoň mne to vždy tak ponúkli.

autor
9. dec 2024

@janai1 Ja som si menila doklady kvoli zmene priezviska. Nemala som foto ktovieake 😃 ale tento novy OP s odtlackom prsta je katastrofa, nieco tak hrozne som este nevidela 😃

adrianap83
9. dec 2024

Tak nabudúce určite chci tu fotku vidieť. Ja mam 1x v živote super fotku. Záleží aj od úradníčky, no.

autor
9. dec 2024

@maranco Videla som ju praveze a v PC bola normalna 🙈 Akoze samozrejme je to foto na doklady cize nic extra, ale mam dojem, ze na finalnom OP je ta foto prehnana cez nejaky filter alebo co 😃 mam napriklad okuliare (dost silne) a tie mi normalne urobilo vrstvy pod ocami ako keby som 10 rokov fetovala 😃 v PC to tak vobec nevyzeralo

viestta
9. dec 2024

Pretoze na doklad ta fotia kolmo na tvar. Fotka pod miernym uhlom vzdy vyzera lepsie. Aj ja mam otrasne fotky ale neriesim, su horsie veci co sa mi stali ako fotka na doklade, ktory ukazujem tak 4x v roku aj to cudzim ludom

autor
9. dec 2024

@viestta To je cisto len pre moj prehlad 🙂 urcite si ho nepojdem zmenit za poplatok kvoli foto, jedine zeby mi niekto zarucil, ze tam budem vyzerat eno nuno 😃

lucka_ke
9. dec 2024

tiež mám príšernú fotku, keď som robila nedávno skúšky tak vedúca komisie sa na konci smiala (mala naše OP na stole), že našťastie v živote sme všetci oveľa krajší ako na fotkách 🙂

smejulcek
9. dec 2024

a mne na fotke akoby som mala sopel pod nosom, fakt otras

tykat
9. dec 2024

No mne pracovnicka fotku ukazala ci moze byt, a ja ze jeeeemine ze vyzeram ako vrah 😁 tak ona to je preto ze sa neusmievate, a ja ze a to mozem? A ona jasne 😀 tak sme dali este zo 3 a vybrala som si ktoru chcem.

petulda333
9. dec 2024

@maranco mne nikdy,ani mojim detom. 😁 A ja som vzdy tak stastne trafila,ze ked som sa sla fotit,vzdy den dva predtym som vysla z nemocnice. Hrozne fotky

andrejka1974
9. dec 2024

Je to bežne každý sa tam vidí presne tak ako vyzerá v skutočnosti vyzeráme na dokladoch hrozne všetci

nevenka
9. dec 2024

No ja som aj nesumerna a to dost a z jednej strany to je lepsie. Na fotke, co som mala na tablo alebo este potom jednu fotenu v atelieri (no uz som riadne stara), tak ta fotka vyzera uzasne. To bol pan fotograf, co Vam poviem. Z tejto strany Vas odfotim a takto si dajte hlavu a mierny usmev a neskutocne daco vycaril. Ano, bola som mlada a pekna, ale klasicke fotky boli tiez vselijake. On proste vedel fotit a mal na to svetlo, vsetko, ako treba. Nie tam v tej kobke, odrazy, tiene a presne, este ako keby daky filter na to pouzili. Mne sa v PC zdala ta fotka tiez relativne ok. Ale ked ma videl muz, ze strasne...nuz, mam to v penazenke tak, ze fotkou dnu, nech sa na to nedivam 😅🤣

aandrea9
9. dec 2024

No neviem. Keď ma fotili na občiansky pred 9 rokmi a na vodičak minulý rok, tak robili dve alebo tri fotky a mohla som si vybrať, ktorú chcem na doklady.

ayato
9. dec 2024

Môj syn na fotke na občiansky reve 😃 normálne sa mu slza kotúľa po líci 😂 moja sestra má zas peknú fotku - jediná pekná, ktorú som videla za svoj život.

lenkakravcova
9. dec 2024

Za posledné roky som tri krát menila OP a teda prvá fotka bola naj. Tie ďalšie dve že buď masový vrah alebo ako po preflamovanej noci. Nechápem ako ale úplne mega tiene pod očami.. 😃 reálne tak určite nevyzeram a ani keď som fotku videla v Pc tak hrozna ako nakoniec v OP nebola.

zanka777
9. dec 2024

Ja vyzerám na dokladoch ako hľadané osoby 😂alebo keď v telke dávajú "polícia pátra" 😂

maranco
9. dec 2024

@zanka777 no veď tam dávajú tie isté fotky z dokladov 🙂 oni si ukladajú u seba farebnú veľkú fotku

autor
10. dec 2024

@zanka777 Aj ja 😂😂😂 alebo ze utiekla z liecebne 😂 manzel ked videl moje nove doklady, nevedel sa prestat smiat a ja som nevedela prestat plakat 😂😂😂

zanka777
10. dec 2024

😂😂😂😂ale aspoň v Tom nie sme sami

simca06022011
10. dec 2024

keby si videla mojho chlapa... vyzera ako nejaky terorista :DDD mne akurat konci op zaciatkom roka a uz sa tesim co tam bude :DDD za opachu..

jesenzima
10. dec 2024

Autorka, keby si videla moje doklady po zmene priezviska, pripadala by si si najkrajšia na svete 😂 a na všetkých dokladoch tá istá otrasná fotka 😂😂

betulinka1
10. dec 2024

ja mam fotku, že kludne si ju moze pozicat aj nejaka ina zena čo ma tmave vlasy po plecia a policajt by nevidel rozdiel 😂

petracandle
10. dec 2024

Vždy si želám, aby ma nikdy nehľadala polícia, nebola som zavraždená, ani ja som nikoho nezavraždila lebo by média používali moju príšernú fotku z občianskeho 😃😃 sranda samozrejme

janulka1802
10. dec 2024

Málokto vyzerá na foto na doklade dobre, vrátane mňa. Môj muž je feši, má krásny úsmev, zuby ako z reklamy a na foto vyzerá ako Baki Sadiki!!!🤣

dominikamacakova
10. dec 2024

Lebo si zvyknutá na svoj zrkadlový obraz. Ak vidíš na občianskom, že máš krivý face, tak máš naozaj krivý face, ale v zrkadle si na to zvyknutá 🤷🤣

bielasovicka
10. dec 2024

Ja sa vždy hanbím ukazovať op, strašná fotka 🤦🏼‍♀️