Dobrý večer.Chcem sa spýta.
Som pn,prechodovy lístok môžem do sociálnej poisťovne odovzdať aj ja či zamestnávateľ?
Dakuj
@anicka38 ahoj tak mne dneska akurat manzel odniesol priamo zamestnavatelovi ze to ma odniest a nahlasit on 🙂
@fialka1318 Ano ma. Ale ak to spravíš ako pisem tak vies kedy sa to dostalo do SP
@evittam jasne to mas pravdu 🙂 ale ja mam celkom ok zamestnavatela a papiere zasiela vzdy vcas 😉 aj pnku mi poslal nacas 😉 ja som ferova a vzdy ked idem na pnku tak im to dam dopredu vediet a aj dokedy budem marodovat a kazdu kontrolu im volam co a ako aby so mnou mohli ratat 🙂 tak sa ferovo chovaju aj s papiermi 🙂 ale dakujem 🙂
@fialka1318 Tak to ma byt. Btw.zaujimave,ze ty vies dopredu do kedy budes a ako dlho PN.
@evittam ano viem pretoze chodim na umele oplodnenie uz par rokov takze viem dokedy budem popripade sa to po vklade ak by to bolo pozitivne predlzi..a nadriadeny s tym rata pretoze vykonavam stresovu a fyzicky narocnu pracu vykladanie paliet a nestoji mi zato riskovat pri mnozstve injekcii a stimulaciach svoje zdravie a popripade aj zdravie dietata ..ja nechodim na marodku s kazdym soplom ako niektori ludia..preto im vzdy oznamim stimulaciu ,vklad a ako dlho sa caka kym sa ide na krv a ak by to bolo pozitivne ako teraz tak jej oznamim ze ostanem dlhsie doma...oni s tym rataju..lepsie ako sa hodit na pnku a zamestnavatel nevie co je s clovekom a ani kedy sa vrati ..mne to takto vyhovuje a zamestnavatel je rad ze vie co a ako ..pretoze to nie je klasicke oplodnenie..
@evittam hoci sa ludia mylne domnievaju ze je to malina ..ja som pri prvej stimulacii dostala ohss a hrozne bolesti a plnilo sa mi brucho aj vajecniky vodou neprajem nikomu..popritom som dostala lieky z ktorych som odpadavala ale brat som ich musela ..takze len tolko na vysvetlenie pret viem kedy idem na pnku a komunikujem s zamestnavatelom na jeho sukromne cislo..nakolko nemam este ani jedno dieta a 6rokov trapenia sa je dost dlha doba..a vzdy vie ze po nezdare sa hned vraciam..
@fialka1318 To je nieco ine.😉
@anicka38 môžeš aj ty. A zamestnávateľovi kópiu, scan....