dobre ráno. Chcela by som sa spýtať, či keď mi praskol zboku občiansky preukaz tak, že mi vypadáva čip, musím si vybaviť nový, asi áno však ? Aj keď to viem dať dokopy ale ten čip tam sám držať nebude . Ďakujem a želám krásny deň
Je neplatný
Treba vybavit nový, poškodený sa berie ako neplatný.
kľudne vráť ... ja som VP vracala v katastrof. stave a nedostala som ani len pokutu za VP...
tusim 3 eur som platila za prasknuty a to bol len trosku prasknuty a pracovnicka mi povedala, ze prasknute su neplatne
@katulienkax 3€ si platila za kuriera, nie za poskodenie
@miriam11 tvoje deti musía byt na teba hrdé ;) slušne som sa opýtala poďakovala popriala pekný deň . Myslím , že sú tu dennodenne horšie otázky .
Vám ostatným dievčatám ďakujem ste super už aj som vybavila . Ako píše
@kvietok2012 3 Eura je poplatok za kuriéra a 4,50 za vydanie nového OP, takze dokopy som zaplatila 7,50. Všetkým milým dievčatám krásny deň a ešte raz ďakujem ❤️
Vieš čo , stalo sa mi to iste. Na pošte s tým vôbec nemali problém , keď som sa preukazoval a ani pri výbere z poštovej banky ( cez poštu - občiansky ) a potom aj keď som si išiel po novú kreditnú kartu , tak v pohode mi vydali s tým občianskym.. ten čip som prilepil zo zadnej strany, ale bolo to vidieť , ale ani slovo.
Jasne, ze si mas vybavit novy OP