Práceneschopnosť počas víkendu

anniicka
26. apr 2016

Zdravim zienky som dohodnuta s doktorom ze ma vypise od 2.maja na pn,som tehotna.v praci som sa dohodla ze budem robit do toho 1.maja.ale vcera my povedali v praci ze od 1.maja beru namiesto mna jednu pani a toho prveho pripada na nedelu.mam otazku ci ma moze doktor vypisat aj v nedelu 1.maja ked to pripadlo na vikend.Snad som to zrozumitelne napisala.

7babenka23
26. apr 2016

moze Ta vypísať aj spatne.. ale treba skočiť v sobotu na pohotovost, ze sa necitis dobre a nech ti napisu odporucanie na PN a v pondelok ti lekar vystaví PN s dátumom od soboty.. ja som tak bola ale u obvodaka... neviem ako to je ked chces ist od gynekologa 🙂

anniicka
autor
26. apr 2016

ja idem k nej vo stvrtok sa vypisat. povedala ze ma vypise od toho pondelka .ale ked to v praci tak skomplikovali tak teraz neviem.a to mam pracovat este v sobotu a od nedele by som mala ist na pn.podla zamestnavatela.

nyusika
26. apr 2016

ved nech ta vypise rovno od stvrtka, naco si to komplikujes ?

anniicka
autor
26. apr 2016

nemal by kto robit dohodli sme sa ze potiahnem do nedele.ale oni ze od nedele beru uz tu novu.novy mesiac preto.

nyusika
26. apr 2016

@anniicka Tak ti lekárka dá PN od nedele...vo štvrtok, keď k nej ideš🙂

anniicka
autor
26. apr 2016

Ved to som sa pytala ze ci moze ma vypisat aj v nedelu ci to neni problem ked je vikend.