Zdravim zienky som dohodnuta s doktorom ze ma vypise od 2.maja na pn,som tehotna.v praci som sa dohodla ze budem robit do toho 1.maja.ale vcera my povedali v praci ze od 1.maja beru namiesto mna jednu pani a toho prveho pripada na nedelu.mam otazku ci ma moze doktor vypisat aj v nedelu 1.maja ked to pripadlo na vikend.Snad som to zrozumitelne napisala.
ja idem k nej vo stvrtok sa vypisat. povedala ze ma vypise od toho pondelka .ale ked to v praci tak skomplikovali tak teraz neviem.a to mam pracovat este v sobotu a od nedele by som mala ist na pn.podla zamestnavatela.
ved nech ta vypise rovno od stvrtka, naco si to komplikujes ?
nemal by kto robit dohodli sme sa ze potiahnem do nedele.ale oni ze od nedele beru uz tu novu.novy mesiac preto.
Ved to som sa pytala ze ci moze ma vypisat aj v nedelu ci to neni problem ked je vikend.
moze Ta vypísať aj spatne.. ale treba skočiť v sobotu na pohotovost, ze sa necitis dobre a nech ti napisu odporucanie na PN a v pondelok ti lekar vystaví PN s dátumom od soboty.. ja som tak bola ale u obvodaka... neviem ako to je ked chces ist od gynekologa 🙂