Baby prosím vás môžem sa zamestnať v inej robote na 6hodin ak som na rodičovskej dovolenke ale som zamestnaná? Chcem si cez leto privyrobiť ale do svojej práce sa nechcem ešte vrátiť lebo časovo mi to nevyhovuje koli malému ale mam možnosť ísť pracovať blízko svojho domu na 6hodin denne je to možné sa zamestnať inde keď už zamestnaná som? Ďakujem za rady
@mogaa aj tento alebo iba tento príjem? Lebo toto riešim teraz že keby idem na materskú tak z čoho by sa rátala či aj stará zmluva na ktorej sa nič nemení alebo iba nová zmluva ?myslím pri tej reťazovej
@kukulienka89 každá materská sa posudzuje samostatne...čiže ak ti stále trvá 1PP, máš z neho nárok na reťazovú materskú, ak máš aj iný PP tak pri ňom musíš splniť podmienku 270dní nem.poistenia aby si z neho získala materskú - a ak získaš, samozrejme ide výpočet z odvodov z tohto zamestnania.....čiže budeš mať akoby 2maetrké...
@mogaa dakujem,čiže neni to tak že by tá materská bola len z toho menšieho (príklad brigadnickeho prac.pomeru) potom
@kukulienka89 určite nie, teda ak ti trvá predch.PP
samozrejeme ze mozes,..mozes mat tolko prac. uvazkov a prac. zmluv kolko len chces