Ahojte chcela by som sa opytat stalo sa mi ze som zabudla zaplatit PZP v dannom case a tak prisla upomienka zaplatila som ju na druhy den a oni mi na dalsi den poslali vypoved aj ked v ten den co som to zaplatila okamzitou platbou SEPA mali peniaze na ich ucte a dnes mi prisla vypoved je nedela....mam este zaplatit cca 5 euro o mesiac naviac poistenie cize do 19.4 a malo som mat novu zmluvu od 19.3 22 do 19.3 23 a teraz chcem vediet nova zmluva PZP musi zacinat dnom 20.4.22 alebo moze zacinat zajtrajsim dnom 16.5 kedze tam idem zajtra ked ma zastavia policajti budem mat zaplatenu PZP samozrejme nemozu si vyhladat v pocitaci ze som mala nezaplatenete tie dva tyzdne od novej zmluvy alebo nemozem neskor za to dostat nejake penale? Vdaka za radu....Perla
@shania12345 dakujem ti velmi pekne potesila si ma 🙂 pekny vecer prajem 🙂
@podprsenkovalady aj mne sa to stalo, napísali že zrušia zmluvu, na čo som spanikárene zavolala, poradili mi aby zaplatila som PZP a následne mi obnovili
@peter0123 dakujem
Kym nespravis škodu je to ok aj kym ta nezastavia policajti . Čím skôr vybaviť nové pzp ale pre istotu sa ešte opýtaj či to stare fakt zrušili lebo som sa stretla už s tým, že povodne pzp sa zaplatením akoby obnovilo a majtel si už vybavil nové . Ale v poisťovni ti poradia …. Mali by.