Ahojte, správy a celkovo korona tému už mesiace nesledujem, započula som však, že by sa VRAJ mal v blízkej dobe rušiť núdzový stav (či sa tak reálne stane, o tom aj tak pochybujem veď poznáme našich politikov). Myslíte, že po skončení núdzového stavu musím (najmä kvôli práci) sa chodiť dávať povinne testovať? Neviem na základe čoho by to naďalej platilo. V núdzovom stave chápem, ale takto nie 🤷♀️
@henrikir ja nešírim žiadne hoaxy. Započula som to v novinách že by sa mal núdzový stav zrušiť politikmi alebo skončí sám 18. mája.
@henrikir ak si si potrebovala kopnúť, skús to prosím inde. Ja som sa len normálne opýtala, keďže o skončení núdzového stavu sa píše v novinách
Jooj keby to tak chcelo byť, bola by som celá šťastná, lebo to testovanie mi už lezie na nervy. Tiež nepozerám správy, tak vôbec neviem čo sa deje a do kedy má platiť núdzový stav ale je pravda, že to testovanie je na základe rozhodnutia hygienika, takže pokiaľ to on nestopne, tak sa budeme musieť chodiť testovať.
jeden a ten istý troll, už zasa.
Pýtam sa preto, keďže v novinách píšu že po skončení núdzového stavu už nebude potrebné testovanie.
V ktorych novinach to pisu?
baby ale prečo ste na ňu také to sa nemôže ani opýtať nič? Testovať sa už nemusíš do práce už nepotrebuješ test
tieto reci VRAj mam najradsej!! zbytocne tu mutis vodu!!! takto nejako vznikaju hoaxy