Potvrdí mi UK lekár slovenské tlačivo?

stropec
5. okt 2010

Hi, prispevok o narodeni dietata - ktora mate skusenosti s potvrdenim u lekara o doziti dietata v UK, bola som tehotna aj porodila v UK, na tlacive o priplatku k prispevku pri narodeni dietata je aj na vyplnenie lekara a peciatka, potvrdi mi slovenske tlacivo? ktora mate s tym skusenosti?

maruskach
10. okt 2010

ahoj, ja som tie tlaciva sama aj prelozila, stiahla som si ich z netu, a pod to som napisala sk text. Ale na SK si potom UPSVAR vyziadal este aj overeny preklad, tak kedze som to uz mala taketo prelozene a neoverene sudnym prekladatelom, tak som sa dohodla s jednou prekladatelkou, ktora mi to za nejakuch vtedy este 500 skk overila, dala tam v podstate iba dolozku.Takyto dokument akceptovali.

svetkaadamko
10. okt 2010

ahoj, ja mam trochu inu skusenost.... dosla som k lekarovi v UK so slovenskymi tlacivami (kedze mojej kamoske potvrdil UK lekar aj to co nerozumel) a moj GP mi povedal, ze nerozumie, tak mi napisal on sam papier po anglicky, kde napisal vsetko co som potrebovala, podpisal, opeciatkoval a na svk mi netrebalo ziaden overeny preklad, len ma na UPSVAR-e poprosili, aby som to ja prelozila a pod to sa podpisala, tak asi zalezi na meste, kde sa ako vybavuje....

bealondyn
10. okt 2010

ahoj, ja som si to vybavovala pred 2 mesiacmi, sama som si napisala na papier vsetky nase udaje po slovensky aj anglicky, bolo tam aj meno GP plus adresa jeho aj baby clinic, kedze som nevedela ku komu sa skor dostanem a nakoniec som to nedala potvrdit GP ale health visitor, nebol ziadny problem a nic som neplatila (vraj si niektori GP pytaju 25 libier). na SK nebol problem s takym papierom, ani overene som to nemala od notara a prispevok prisiel do 2 tyzdnov. 😉