Potrebujem certifikát pri preberaní si zásielky od kuriéra?

23. jan 2021

Môžem si po 27. januári prebrať od kuriéra zásielku keď nebudem mať testovací certifikát? Pracujem z domu takže mi je zbytočné ísť čakať niekde do radu na test

pribinak
23. jan 2021

Kuriérovi je to srdečne jedno, potrebuje odovzdať zásielku

abbey1
23. jan 2021

Test IQ by bolo treba ľuďom, nie modré papieriky. Sorry.

autor
23. jan 2021

A pre doplnenie - aj od poštárky môžem prebrať zásielku? Preistotu si to chcem overiť lebo kuriér sa nikde nespomína 😁

zuzanockamt
23. jan 2021

snáď kuriér/poštárka od teba nemôžu pýtať info o zdravotnom stave

miriam_s
23. jan 2021

Chodí mi teraz pomerne dosť balíkov ale v živote toto nikto neriešil od kedy korona je... Akurát som vždy v správe o doručení mala oznam že mám mať prekryté dýchacie cesty pri preberaní od kuriéra. Poštárka to isté. Ale ja vždy uprednostňujem platbu vopred, nie dobierku takže.mi podá v bráne krabicu a dovi

autor
23. jan 2021

@zuzanockamt veď ani na pošte by nemali no ale človek tam nemôže bez testu ísť 😁

zuzanockamt
23. jan 2021

nevidela som to reálne kontrolovať

autor
23. jan 2021

@zuzanockamt odo mňa tiež zatiaľ nikde certifikát nepýtali ani som nikde v meste nevidela aby niekoho iného kontrolovali ale nikdy nevieme 😁

evamarek77
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
autor
23. jan 2021

@evamarek77 keď ja som dnes ráno bola až tak lenivá že sa mi nechcelo vstať z postele a ísť hľadať kartu (bola možnosť platby kartou alebo dobierka) tak som to dala poslať na dobierku 🤦

renatka100
23. jan 2021

Na infolinke mozes poziadat o dorucenie domov nie na postu

jaroe
23. jan 2021

To je snáď sen, prepáč. Ja tomu stale môžem uveriť, že zdravý človek si nechá vysparat nos. Samozrejme chápem, že veľa ľudí tam ide so sebazaprením, lebo musia kvôli práci, vyšetreniu u lekára a pod...nuž je doba testovacia a pomaly začína doba vakcinacna.

emmanovot
23. jan 2021

Ešte som sa nestretla s tým, že by chcel kurier odomna negatávny test 😅

veronikaszabova
23. jan 2021

@abbey1 presne 🙂

jenny257
23. jan 2021

za cely ten cas chceli po mne ten carovny paoierik raz , v nakupnom centre ...inak im to bolo ostatnym srdecne jedno