Ahojte vie mi niekto poradiť chceme ísť do madarska s 10 mes dieťaťom potrebuje pás???Ja nemám ani dieťa dakujem
a nevies kolko stoji do 30 dni???? a musi tam byt aj 10 mes dcera ?
@gabikahlivistia Ty pas nepotrebujes, len tvoja dcera. Ty mozes cestovat aj na OP. Ale kedze 10m dieta OP nema, musi mat pas.
@gabikahlivistia Do 30 dní to stojí 8 eur. My sme teraz synovi vybavovali a bol hotový skôr, za niečo vyše 2 týždňov. Dcérka tam musí byť, lebo ju odfotia.
Dakujem Vám za odpoved
@gabikahlivistia už vám tu písali pas musí mať, a fakt to netreba skúšať , lebo susedia naši sa tak na to spoľahli , mali tri deti maličké štvrté a teda vôbec neviem ako takto mohli uvažovať .... nemalo ani pas a navyše ho mala na rukách ani len sedačku nemalo a teda niektoré hranice prešli ale na jednych tej cieľovej krajiny ich bez milosti otočili a poslali späť ..............
@womankc tak nech su radi, ze ich "len" poslali spat... niektori fakt maju viac deti, ako rozumu 😒
ide sa vybavovat pas 🙂 dakujem za odpovede
Pas musí mať aj novorodenec ak s ním plánuješ ísť cez hranice. Nezáleží na veku
Cena 8e
@maslenka47 no bližšie okolnosti neviem , ale ja som len zírala , ako ich toto len mohlo napadnúť ešte bol on nasraný, že ako komplikácie no na druhý deň dali pas a na tretí išli späť
ANo treba
do 15 rokov dieťa pri ceste do zahraničia potrebuje pas, lebo nemá iný doklad ... v pohode vybavíte, pre také malé dieťa je na 2 roky a stojí 8€ pri vybavení do 30 dní
bez pasu to neriskujte, nás už párkrát kontrolovali (normálne za hranicami na ceste)
moj syn mal svoj prvý pas ako 4-mesačný (bývame v pohraničí, takže sme často v Čechách a v Poľsku
Potrebuje. Dá sa vybaviť aj za dva, desať alebo tridsať dní. Podľa toho sú poplatky,