Posudok na určenie rokov dokumentu

lukas8888
27. aug 2021

Ahojte dostal som poštou dôležitý dokument (zmluva), ale je sfalšovaný. Zmenili obsah textu a dali pôvodný dátum a podpisy tak aby to vyzeralo, že to bolo v minulosti pôvodne vytvorené. Je to klamstvo originálny dokument z pôvodného roku mám ja.

Potrebujem dokázať že ich dokument je falzifikát a že bol nedávno vytvorený a že papier nie je starší ako pár mesiacov. Tá originálna zmluva sa robila už pred desiatkami rokov čiže môj dokument (ten parier) je starší.

Viete mi poradiť ako sa volá tá služba a koľko to stojí, na Google som to nenašiel. Proste potrebujem nejaký znalecký posudok starosti papiera. Teda kedy bol papier vytlačený.

Viete mi prosím poradiť?🙏🏻

viestta
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
nafka0483
27. aug 2021

@lukas8888 Predpokladam, ze to chces riesit aj cez policiu/sud, cize ako radi @viestta obrat sa na nich - asi bdues chciet napadnut nejaky pravny ukon alebo tak.
A napadlo mi este, ze ak islo napr. o kupnu zmluvu ohladom nehnutelnosti, tak ta je evidovana na katastri, mozes si dohladat nech ti poskytnu tu zmluvu, cize aj podla toho by si mala dokaz, ze ta tvoja verzia je ta prava. Ak sa jednalo o nieco ine, tak niektore zmluvy su evidovane podobne ako na katastri.

cacianka
29. aug 2021

Smeruj hladanie info na odbor sudnoznalecky posudok v odbore grafologia a pismoznalectvo,