Posledný deň splatnosti za elektrinu a platba poštovou poukážkou

daniela338
28. okt 2019

Dobrý deň prosím vás stala sa mi nepríjemná vec... Dnes som mala posledný deň splatnosti upomienky za elektrinu dnes hneď ráno som ju zaplatila lenže cez poštu kedže nemám zriadený učet... Koľko trvá dokým im to tam príde a môžu ma odpojiť??

katulienkamoja
28. okt 2019

Existuje INFOLINKA

mogaa
28. okt 2019

@daniela338 poukážka bola na adresu alebo tam bolo číslo účtu? ak číslo účtu tak do 48hodín ak adresa tak aj 10dní....Treba im tam zavolať že ste to uhrádzali poštovou poukážkou/šekom a zrejme budú potrebovať doklad takže ho prefotiť a nafaxovať alebo poslať skenom....treba s nimi ale komunikovať

patka06
28. okt 2019

cez poštu to trvá 2-3 dni, v tomto prípade lepšia možnosť - vložiť v banke priamo na účet dodávateľa a majú peniaze okamžite
Pošlite e-mailom potvrdenie o úhrade, prípadne volajte na infolinku a povedia čo ďalej

kittykat22
28. okt 2019

@daniela338 mozes zavolat, a poslat emailom ustrizok o zaplateni.

renirv
28. okt 2019

Najlepsie je tam zavolat, mozno ti povedia aj, ze netreba nic posielat, oni sa ti potom ozvu ak by to neprislo alebo ak budu chciet tak aspon odfotit ustrizok ak nemas tlaciaren a poslat im to mailom, to uz je na nich co budu vyzadovat, v kazdom pripade nenechat to len tak, ze sato samo vyriesi, aspon aby vedeli, ze je to zaplatene

zlatica99
29. okt 2019

Treba im tam jednoznačne zavolať a povedať im o tom aby ťa neodpojili.

daniela338
autor
30. okt 2019

Baby volala som tam 4x nič som sa nedozvedela písala som im asi 5 emailov aj s odfoteným šekom emaily samozrejme tiež nepozreli neviem začo ich tam platia...zatial ma stále chvalabohu neodpojili neviem si s nimi dat rady