Posledný deň platnosti občianskeho preukazu

lilysk
15. sep 2012

Ahojte
V pondelok 17.9 . mi konci OP. Skoro nikdy som nepotrebovala nic vybavovat ,ale ako na potvoru akurat pondelok potrebujem vybavovat po uradoch a v banke nieco ☹(
To ked konci 17 teho tak je este v ten den platny ? To ako na potvoru teraz vsetka birokracia sa na mna vali ☹

sisaha
15. sep 2012

@lilysk a nemas pas? Inak osobne si myslim, ze pokial nejdes podpisovat nejaky uver, tak nikto nebude pozerat do kedy ho mas platny...

liz_lemon
15. sep 2012

@lilysk je platny aj v ten den

lilysk
autor
15. sep 2012

@sisaha Ahoj
Presne ,ze uver idem podpisovat v pondelok 🙂
Ale pas mam platny normalne .

sisaha
15. sep 2012

@lilysk tak potom drzim palce, aby sa ti to podarilo podpisat este v ten posledny den 🙂

tunzal
15. sep 2012

@lilysk ahoj, asi ťa nepoteším, ale mi keď sme brali hypotéku tak nám povedali v banke že OP musí mať platnosť minimálne 3 mesiace od podpisu ☹ ,hlavne keď to ešte nemáš schválené, lebo oni to posielajú na centrálu a píšu si aj platnosť OP, takže neviem či sa ti to podarí ale v každom prípade ti držím palce aby to bolo v poriadku.

lilysk
autor
15. sep 2012

@tunzal No skusim to nejako vyriesit - akoze uver ide na manzela ,ale ja tiez musim podpisat tak som zvedava ci nam to prejde ,ale mozno aj pas budu akceptovat -no modlim sa 🙂
A nie je taka sluzba ze OP do 24 hod ako na pasovom?

lilysk
autor
15. sep 2012

@sisaha Dakujem aj ja dufam aj ja ,ze to nejako prejde ,lebo ziadatel o uver je akoze manzel ,ale ja tiez musim podpisat ....uffff no uvidime 🙂

boogina
15. sep 2012

@lilysk po novom je od 1.7.2012 možné OP spraviť za 2 dni...kratšie sa nedá ak odvtedy nič nezmenili....a skoro vždy, keď niečo vybavuješ, niekam cestuješ na dovolenku, tak musí byť platnosť OP ešte minimálne 3 mesiace....

aduskatt
15. sep 2012

OP je platny do toho dna, ktory mas uvedeny, cize este ten den ho akceptuju ako platny doklad totoznosti, potom uz nie

lilysk
autor
15. sep 2012

@boogina Dakujem 🙂