Poslala som peniaze podvodníkovi. Ako mám postupovať?

puky578
27. feb 2023

Dobry den, chcela by som poradit poslala som jednemu peniaze nepoviem vam dovod aky som mala nato dovod ale viem že ma fajne podviedol. poslala som peniaze na jeho iban a nebola som jedina poslali mu aj moji kamartaky no bohuzial peniaze odisli ale naspat uz neprisli kamaratkom poslal peniaze no bohuzial mne tvrdi ze transakcia mu uz davno odisla a peniaze furt na ucte niesu neviem co mam robit chcela by som ist na policiu mam 3 ibany. 1 iban je na ktory som posielala tie peniaze potom 2 iban je z ktoreho kamaratkom peniaze prisli a 3 je iban z ktoreho on mi posielal iban vsetko mam pofotene no bohuzial peniaze od stredy (22.2.2023) neprisli a dnes uz je pondelok (27.2.2023) chcela som si len prilepsit s peniazami aby som pomohla rodine ale tak lutujem to teraz. čo mam robit mam ist stym na policiu podla vas mi tam nejako pomozu ? dakujem

mima1991
27. feb 2023

@puky578 záleží o akú sumu ide

bloger
27. feb 2023

@puky578 Nechápem o čo tam presne išlo. Ale môžeš to skúsiť s tou políciou. Držím ti palce. A kontaktovala si nejako toho dotyčného?

martinkatinka
27. feb 2023

Chod na policiu, ale teda vysvetli im to poriadne. Toto tu, co si napisala, nema ani hlavu ani patu.

akiana
27. feb 2023

Vela ti neporadime, ak neprezradis sumu a za akych okolnosti si peniaze poslala. Ak to bolo vo viere, ze dostanes tovar, tak ti policia mozno vie pomoct, ale ak to bolo nieco ine, tak to bude tazsie.

lubkavargova1
27. feb 2023

Nuz vsetko sa odvija od toho ci si posielala dobrovolne tie peniaze a o aku sumu si prisla. Lebo ani policia nevie vsetko...inak mohol ti poslat aj vypis z uctu z toho IBAN, ale transakcia sa da zrusit a to ti uz nemusel poslat odfotene a tak ta oklamal fajne

mamula20
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
domka222
27. feb 2023

Ak nebude suma dostatočne vysoká, pôjde len o priestupok

76california
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
viera27
1. mar 2023

@mamula20 okamzite platby nemaju vsetky banky. Ale jasne,do pracovnych 24h by mala prist platba v ramci slovenska odkialkolvek.

viera27
1. mar 2023

@puky578 policia a banka,tie treba kontaktovat. Nic ine nevydumas

soffia123
22. okt 2023

Potrebujem pomoc

Naletela som podvodníkovi povedali mi že zarobím a nemá sa čoho báť že peniaze sa mi vrátia tak som im poslal 850€ a stále chcú viacej a nechcú mi ich poslať čo mám robiť poradíte mi na tento účet som ich poslala IT13P3253203200006571935478