Narazilo na prechode pre chodcov zo zadu do mňa auto, nedobrzdila, mam poškrabany zadný nárazník, ma axu, všetko je nahlasene, poslala som im fotky a na základe toho mi stanovia rozpočet, koľko myslíte že dostanem, mate podobné skúsenosti?
@0kristina0 ved na MK su predsa odborníci na všetko 😄
Waou uz aj toto v tomto xy fore riesa. Podla mna 10 000€..🤣
No zázrak nečakaj..čím menej aby to bolo výhodné pre poisťovňu..Max 200 e tipujem
Tak zavisi, ako vyzera kabol a senzori pod tym... pockaj na obhliadku.
@alofinka a si si istá, že si to chceš dať opraviť rozpočtom? Lebo buď ti poisťovňa preplatí opravu v zmluvnom servise (zaplatia priamo servisu) alebo si to dáš rozpočtom - ohodnotia škodu podľa tabuliek, to ti vyplatia a dáš si to opraviť sama kde chceš, možno ti niečo zostane, možno budeš doplácať…
@anjelicek26 obhliadka nebude len na základe fotiek
@alofinka Ale ty nemozes vediet, ci su pod tym poskodene kable a senzori...odvez to do servisu a daj si to odhadnut, ked teda podla fotky...to som este nikdy nepocula, ze by sa takto robilo uprimne...
to nebude len naraznik, to budu aj deformacne one za naraznikom, su tam na to, aby sa deformovali a pohltili naraz
@tribratri
@anjelicek26 ľudia nebláznite, nestrašte to dievča! Aké senzory? Cúvacie tam nemá, hmlovky tam nemá, káble pod nárazníkom nie sú žiadne, pokiaľ v ňom nie je zabudovaná elektronika (čo v tomto nie je).
Deformačné "oné" sú zadné nosníky, ktoré keby mali byť poškodené, ten plastový nárazník by musel byť na sračku.
@alofinka len pokoj... Cena dielu cca 100e z vrakoviska + dať ho do farby ďalších cca 100e. Toto sa moc neoplatí lepiť, tmeliť a opravovať. Vyšlo by to na rovnaké peniaze, ak nie viac.
My sme neni odhadcovia, si si pomylila stranku.