Prosim vas ked niekto porusi podmienku ide hned do vykonu trestu?
Nejde úplne hneď, nejaký čas to trvá, ale čo sa týka príčinnej súvislosti, tak áno.
áno ked poruší podmienku automatický ide do basy. Samozrejme ked mu na to prídu. Porušenie podmienky je aj to že by fajčil v priestoroch zástavky kde je napísaný zákaz fajčiť. Alebo by vykonával malú potrebu a príde polícia.
Dobrý večer, môj kamarát sa pred včerom pobil boli tam z kamarátmi všetci opitý no bohužiaľ strhla sa tam bitka a môj kamarát udrel chlapca čiže bol v nemocnici 1 deň a ma rozbitú hlavu alebo nos no vravia že ma rozbitú hlavu ten chlapec je už doma z nemocnice dneska ho prepustili no lenže ten chlapec to bol udať na políciu a môj kamarát ma podmienku ktorú porušil keď sa pobil a chlapec to udal chcem sa opýtať či môj kamarát bude nejako trestne stíhany
@amandaolahova No pravdepodobne áno, môže sa kľudne stať, že si ten pôvodne podmienečný trest odsedí natvrdo.
Ale čo ti poviem, blbému hovädu ani podmienka nestačí na to, aby si dával na seba pozor.
@hefo Áno ale ten chlapec bol iba jeden v nemocnici a dneska je už doma a pokiaľ viem a čítala som na internete tak iba dokiaľ 40 dní sa bude liečiť tak až vtedy sa trest odsedí a chlapec nieje na tom vážne lenže môj kamarát ma podmienku takže nevieme čo ako či si to odsedí alebo nie my len dúfame že nie 🙏
No ak mu na to prídu,tak vo väčšine prípadov áno